Андрій Воронін: "Чекаємо на Нойштедтера"

6 октября 2011, четверг. 23:20


Нападник московського "Динамо" та національної збірної України Андрій Воронін в інтерв'ю німецькому виданню Bild розповів про можливість запрошення до "синьо-жовтої" команди півзахисника менхенгладбахської "Боруссії" Романа Нойштедтера.

"Романа я знаю ще з того часу, коли він був маленьким хлопчиком, оскільки в "Майнці" я грав разом з його батьком Петром. Вже тоді в хлопця був помітний талант. Я слідкую за його кар'єрою. Сьогодні це гравець рівня Бундесліги, який 100% міг би нам допомогти. Буде чудово, якщо все вийде!", - відзначив форвард збірної України.

За його словами українські фанати приймуть Нойштедтера з розкритими обіймами. "Люди тут по-футбольному божевільні. Цей ефект напевне зростатиме з початком Євро-2012. Тут всі сподіваються, що Роман приєднається до нас якомога швидше", - впевнений Андрій Воронін.

Крім того, Воронін впевнений, що незнання Нойштедтером української мови не вплине на його взаєморозуміння з новими партнерами. "Не має значення, що Роман не говорить українською. Я теж не говорю! Російської вистачить. У збірній 95% футболістів спілкуються російською", - розповів нападник.

"В "Герті" я працював з Люсьєном Фавром. Тоді ми були четвертими. Він може повторити це з "Боруссією", - оцінив шанси другої на сьогодні команди Бундесліги Андрій Воронін, який носив футболку "Жеребців" в 95-2000 рр.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости