Олександр Кучер: Не проти, щоб збірну очолив Заваров

9 октября 2012, вторник. 20:41


Після матчу "Шахтаря" з "Металістом" Ігор Гамула назвав Кучера гравцем матчу і сказав, що зараз Олександр переживає другу молодість. З колоритним спеціалістом важко не погодитися, бо донецький киянин в поточному сезоні продемонстрував вже кілька видатних матчів. Через те тепер вже не дивують Кучерові слова після дублю у ворота "Динамо": "Цей матч гарний, але, сподіваюся, кращий свій поєдинок ще зіграю". Щоправда, в збірній Олександрові ще треба витримати конкуренцію з боку динамівців Хачеріді і Михалика. Втім, можна не сумніватися, що принаймні в одному з двох найдближчих матчів національної команди Кучер зіграє.

ФОТО: За Блохина. Сборная Украины готовится к матчу с Молдовой

- Треба добросовісно працювати, аби тренери довірили мені місце на полі, - сказав Олександр напередодні відкритого тренування збірної.

- Легко відходити від клубних пристрастей і спрямовувати емоції на збірну?

- Це зовсім різні речі. Клубні справи впродовж найближчого тижня відійшли в сторону. Точніше, вони залишилися в кожному з наших клубів. Збірна – це один колектив. Ми разом робимо одну справу.

- Олександре, про Молдову всі збірники кажуть одне й те ж, мовляв, буде важка гра. Але усім зрозуміло, що інший результат, крім перемоги буде провалом…

- У футбол зараз вміють грати усі. Що буде на футбольному полі, покаже тільки гра. Зараз про можливості найближчого суперника судити важко, бо детально молдаван ми ще не розбирали. Будемо до них готуватися цілеспрямовано. Вони програли вдома 0:5 англійцям, але потім продемонстрували досить зібрану гру з поляками. Полякам виграти той поєдинок було непросто.

- У зустрічі з Чорногорією варіант з нічиєю може бути прийнятним?

- Позитивним буде лише один підсумок – три очки.

- Які перші враження від роботи й спілкування з Олександром Заваровим?

- Наразі він знайомиться з нами, а ми з ним. В спілкуванні проблем нема. З методами роботи ще варто ознайомитися.

- Знаєте, що Олександра Анатолійовича можуть призначити тренером збірної?

- Поки то лише чутки. Не знаю, чи можна їм вірити. В будь-якому разі, людина, яка пограла в туринському "Ювентусі", працювала з київським "Арсеналом" і харківським "Металістом" знає, що треба робити на такій посаді. Іншими словами, я не проти, якщо збірну очолить Заваров.

Нагадаємо, в коментарі UA-футбол Олександр Заваров не став спростовувати інформації стосовно свого призначення головним тренером збірної України.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости