Марко Девич: Хочу довго грати на високому рівні

29 марта 2013, пятница. 11:44


Федерація футболу України підбиває підсумки акції, організованої для вболівальників напередодні матчів національної збірної України у відбірному турнірі до чемпіонату світу 2014 року проти збірних Польщі та Молдови.

Нападник збірної України та харківського "Металіста" Марко Девич відповів на питання вболівальників.

- З ким із нападників хотів би грати у парі в збірній?

- Я знаходжуся не на тій позиції, аби обирати. Це має бути виключно рішення тренера. Хотілося б зіграти із Зозулею та Селезньовим. Вони нападники гарного рівня.

- Які нагороди хотів би отримати як на клубному рівня, так і на індивідуальному?

- Більше хотів би отримувати відзнаки на клубному рівні, ніж − особисті. Хочеться якомога довше тримати себе на професійному рівні та потрапити у Лігу чемпіонів разом із "Металістом".

- Якщо Україна пройде на чемпіонат світу, з якою збірною хотілося б зіграти?

- Немає різниці. По-перше, сама участь у фінальній частині − великий успіх для команди. По-друге, якщо чесно, ніколи не любив обирати собі суперника.

- Які фактори вплинули на твоє рішення прийняти українське громадянство?

- Коли я показував гарну гру, то більшу увагу цьому приділила Україна, ніж Сербія. І це мене дуже вразило − чужа країна розуміє мене, моє бажання грати. Я потрапив до збірної країни, брав участь у фінальній частині чемпіонату Європи і дуже щасливий, що так усе склалося.

- Яка збірна сильніша: Україна чи Сербія?

- Важко сказати. Можу лише констатувати, що Україна ще має шанси на вихід із групи та поїздку на чемпіонат світу, а збірна Сербії зараз, на жаль, не має навіть мінімальних шансів потрапити до Бразилії.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости