18 березня зустрілися збірні міст Львова і Вроцлава

20 марта 2007, вторник. 00:16


Часу до визначення організатора Євро – 2012 залишилося менше місяця, але популяризація ідеї щодо організації Польщею та Україною проведення фінальної частини чемпіонату Європи триває. Черга дійшла до міста Комарно, що на Львівщині. 18 березня на місцевому стадіоні „Газовик” у матчі-відповіді зустрілися збірні міст Львова і Вроцлава. Комарнянці солідно приготувалися до міжнародного футбольного свята. На флагштоках висіли національні прапори обох країн. Матч викликав великий інтерес не серед місцевих прихильників футболу, але й серед посадовців. Львів представляли: Юрій Майборода – начальник управління з питань фізичної культури та спорту у Львівській області, Ярослав Грисьо - президент ФФ Львівської обл. та Володимир Фек – член виконкому ФФ України. Польщу – Адам Олбковіч - шеф організаційного комітету Євро-2012 від ПЗПН, Анджей Падевскі - віце-президент ФФ вроцлавського воєводства та Роман Машталєж - депутат міської Ради Вроцлава.

Нагадаємо, що у перших числах цього місяці польські футболісти досить переконливо досягли перемоги. Про це свідчить результат матчу – 3:0. Тож представники львівського футболу готувалися взяти реванш.

Однак львів’яни спершу організували гостям з-за Вісли екскурсію містом, а наступного дня обидві команди вийшли на поле. Гра повинна була сподобатися тисячній армії вболівальників. Глядачі побачили чотири голи і нічого страшного, що усі м’ячі побували у воротах українців. Підсумковий результат – 0:4.

Та найважливіше молодь отримала чудову можливість поширити свій кругозір та нав’язати дружні стосунки. За словами пана Ольковіча, такі неформальні зустрічі спроможні наблизити наші країни до заповітної мрії, щодо отримання права прийняти кращі континентальні команди.

Я. Грисьо однозначно відповів, - я переконаний у тому, що наші братні народи отримають це право, бо ми цього заслуговуємо.

Пан Машталєж сказав, - щоб наші країни стали ще міцнішими, ми повинні переконати європейський футбольний союз у нашій спроможності організувати один з найбільших спортивних турнірів єдністю політичних партій, задля майбутнього добробуту.

Ю. Майборода зазначив, що усі спортивні структури України і Польщі доклали максимум зусиль і у нагороду Євро – 2012 повинно стати нашою реальністю.

В. Фек, - Керівники футбольних федерацій Польщі та України зробили все можливе щоб УЄФА віддала перевагу нашим країнам та й на державному рівні не знайшлося байдужих.

Важко не погодитися зі словами поважних керівників. Однак на вирішальне слово доведеться зачекати від УЄФА.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости