Павленка обурює те, що фанати приходять на стадіон "під градусом"

22 апреля 2008, вторник. 13:04


Міністер України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко виступив із заявою щодо проявів хуліганської поведінки футбольних вболівальників на стадіонах. Зокрема, на грі "Нафтовик-Укрнафта" (Охтирка) - "Динамо" (Київ).

"Хуліганська поведінка деяких "фанів" не просто заважає справжнім любителям футболу спостерігати за грою, але й загрожує безпеці та життю глядачів. Неприпустимим порушенням вважаю вживання алкогольних напоїв під час перегляду спортивних подій, що не тільки суперечить здоровому способу життя, але й призводить до проявів агресії. Такі вчинки компрометують український футбол", - Павленко.

У зв'язку з цим, Міністр закликає затвердити Єдину систему безпеки проведення футбольних змагань в Україні. Така програма запровадить механізми запобігання випадкам проявів хуліганської поведінки вболівальників та передбачить покарання за них.

До участі в робочому засіданні запрошуються керівники Міністерства внутрішніх справ України, Федерації футболу України, Професійної футбольної ліги України, Молодіжного футбольного союзу України, представники футбольних клубів та фан-клубів.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости