Калиниченко повернувся у "Дніпро"!

6 августа 2008, среда. 12:59


Півзахисник збірної України та московського «Спартака» Максим Калиниченко повернувся в «Дніпро», уклавши з клубом довгострокову угоду.

Контракт за схемою «3+2»

Дворазовий чемпіон Росії у складі «Спартака» Максим Калиниченко у вівторок успішно пройшов медичне обстеження в Дніпропетровську, підписавши контракт із «Дніпром», складений за схемою «3+2». Таким чином, 29-річний уродженець Харкова доволі швидко знайшов нову команду після того, як був виставлений на трансфер червоно-білими.

Вдруге у «Дніпрі»

«У «Дніпра» по-справжньому спортивні амбіції, підкріплені гарним підбором гравців та солідним фінансуванням, − розповідає Калиниченко, що розпочав шлях у великий футбол у складі дніпропетровської команди, але більшу частину професійної кар'єри виступав у Москві. − Ще одним плюсом на користь мого повернення до «Дніпра» стало те, що я добре знайомий із багатьма футболістами. Ці обставини й виявилися вирішальними».

Гравець збірної

На рахунку екс-хавбека «Спартака» 18 голів, забитих ним з 2000 по 2008 роки в 115 матчах чемпіонату Росії. До переїзду в Москву в складі «Дніпра» Калиниченко встиг провести 45 ігор у вищій лізі української першості, де на його рахунку 7 м'ячів. Такою же кількістю м'ячів Максим відзначився в 36 іграх національної збірної, з якою він став чвертьфіналістом ЧМ-2006 у Німеччині.

Разом із Бєліком

Напередодні склад «Дніпра» поповнив ще один кандидат до лав збірної України, 27-річний форвард донецького «Шахтаря» Олексій Бєлік, контракт якого обійшовся дніпропетровцям в 5,5 млн. доларів. У найближчу п'ятницю на нову команду Бєліка та Калиниченка чекає принциповий матч прем'єр-ліги, в 4-му турі якої вона прийматиме на власному стадіоні саме гірників.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости