25 квітня відкриється телестадіон "Територія вболівальників"

24 апреля 2009, пятница. 17:13


Під патронатом Київської міської державної адміністрації, Професіональної футбольної ліги України та Всеукраїнської асоціації вболівальників 25 квітня в центрі Києва відкриється телестадіон «Територія вболівальників».

У центрі столиці, поблизу арки «Дружби народів», на двометровому постаменті буде встановлено екран розміром 4 на 6 метрів. Впродовж місяця на ньому будуть транслюватися усі найцікавіші спортивні події, на які багата цьогорічна весна. Це – змагання за єврокубки, зокрема двобої між «Динамо» і «Шахтарем» в останньому в історії Кубку УЄФА, вирішальні матчі чемпіонату та Кубку України. Також до уваги численних глядачів – матчі команд першостей першої та другої ліги, а також документальні фільми, виготовлені компанією Футбол Профі Продакшн.

Вхід на телестадіон буде безкоштовним, а на самій його території буде забезпечуватися належна безпека, а навколо розмістяться заклади харчування.

Телестадіон «Територія вболівальників» буде працювати за принципом «нон-стоп» - починаючи з 10:00 і до 22:00, або кінця спортивної події. «Паузи» між прямими трансляціями будуть заповнювати легендарні футбольні матчі, такі як «Динамо» – «Спартак», Україна – Росія, а також авторські фільми про історію українського футболу. Також між трансляціями будуть виступати музичні гурти та розігруватися призи – футболки та футбольні м’ячі з автографами спортсменів.

У найближчому майбутньому планується проведення подібних заходів і в інших українських містах.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости