ПФЛ звертається з проханням про допомогу!

16 октября 2009, пятница. 13:30


Сьогодні вранці в Інституті серцево-судинної хірургії ім. М.М.Амосова зробили тяжку операцію колишньому захисникові київського "Динамо", чемпіону Союзу 1988 року в складі дніпропетровського "Дніпра", майстру спорту міжнародного класу Олександру Івановичу Сорокаліту.

Олександр Іванович зараз знаходиться в дуже важкому стані в реанімації – на межі між життям та смертю. Та ні для кого не секрет, що медицина в нашій країні дуже не дешева. До ПФЛ звернулася дружина Олександра Івановича з проханням про допомогу в лікуванні.

Та ми, в свою чергу, звертаємося до вас, шановні, про допомогу Олександру Івановичу!

Ми розуміємо, що криза на дворі, але головне, щоб в душі кризи не було! Адже від бід і нещасть в нашому житті ніхто не застрахований, а тому завжди потрібно залишатися милосердним до людей, навіть в нашому складному житті!

Ви можете допомогти через Прес-службу ПФЛ, або безпосередньо зв’язатися з дружиною Олександра Івановича. Контактний телефон ви можете дізнатися у прес-секретаря ПФЛ: 050 325 07 71, Олена.

Ми дуже сподіваємося, що ви не залишитесь байдужими до даної ситуації!

Історична довідка:

Олександр Іванович народився 16 квітня 1957 року в Луганську. Виступав за команди: «Зоря» Ворошиловград, «Динамо» Київ, «Дніпро» Дніпропетровськ, «Металург» Запоріжжя. Володар Кубку СРСР 1982, 1989 рр., чемпіон СРСР 1980, 1981, 1988 рр.

З повагою,

Президент ПФЛ

Святослав Сирота





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости