На стадіоні "Металіст" усунули зауваження УЄФА

1 июля 2010, четверг. 15:43


Стадіон «Металіст» буде введено в експлуатацію вже у вересні цього року. Як повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу, такий термін усунення всіх недоліків та зауважень експертів УЄФА визначено міською цільовою програмою підготовки до Євро-2012.

Нагадаємо, урочисте відкриття оновленої спортивної арени пройшло 5 грудня 2009 року. Але усунення дрібних недоліків та вдосконалення інфраструктури тривають й досі. Нещодавно на полі було покладено нове покриття. Зараз повним ходом ведуться роботи по створенню додаткових евакуаційних виходів на північній і східній трибунах.

Також цільовою програмою передбачається розробка карт-схем розвитку території по периметру стадіону «Металіст», придбання обладнання для встановлення огорожі біля стадіону (для огородження зони доступності для людей з квитками).

Усі роботи мають бути закінчені не пізніше вересня поточного року. І хоча стадіон ще знаходиться на стадії вдосконалення, вже зараз організація роботи ОСК «Металіст» отримує схвальні відгуки експертів УЄФА. Під час останнього «site visit» на стадіон робочої групи з УЄФА і TEAM marketing, член групи Ніколас Маршалл зазначив: «Ми переглядали кілька матчів "Металіста" і збірної України на відео, і розуміли, що стадіон, фактично, без проблем приймає матчі подібного рівня. Так що, можна сказати, що багато чого залишилося на незмінному, високому рівні, а щось змінилося згідно вимог УЄФА до ЄВРО-2012 - і це не може не радувати».

Окрім технічної підготовки спортивного комплексу, приділяється чимало уваги і професіоналізму обслуговуючого персоналу. «Ми були вражені тим рівнем підготовки, який продемонстрував ваш клуб. На більшості позицій зайняті молоді, амбітні люди, кожен чітко знає свої обов'язки і професійно з ними справляється. Ми були приємно здивовані тим, як оперативно відповідали на наші запитання і реагували на наші зауваження. Квиткова програма, маркетинг, сек'юриті, стюарди та багато іншого - по кожному з напрямків ми поспілкувалися з відповідними службами і були повністю задоволені тим рівнем підготовки, що був продемонстрований», - зазначив Ніколас Маршалл.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости