Коньков: Футбол не повинен бути важелем впливу на політичні рішення

28 января 2014, вторник. 11:46


Президент ФФУ виступив з офіційною заявою з приводу останніх подій в Україні:

- Нещодавно, даючи інтерв’ю, і в чергове говорячи про аполітичність футболу, я зазначав, що час в країні дуже непростий. І від цього неможливо відхреститися. І мені дуже шкода, що до процесу долучилися вболівальники.

Ще раз наголошую на розмежуванні футболу і політики. Футбол не повинен бути важелем впливу на політичні рішення, навіть у такий складний період. Ніхто не відміняє права будь-якого громадянина на вираження своєї позиції і на свободу висловлювань. Це гарантуєтсься основним законом України − Конституцією. Але, вплутуючи клубні прапори, люди перестають висловлюватись лише від себе. Вони починають виступати не як окремі громадяни, а як фан-угрупування від того чи іншого футбольного суб’єкту.

Наголошую - футбольний вболівальник не повинен бути учасником дій, що призводять до кровопролиття. Тим більше − ставати його ініціатором. Впевнений, що прихильники клубів, як і раніше, проявлятимуть притаманні їм мудрість та розум. Глибоко переконаний у вашій зваженості та розумінні, - зазначив Анатолій Коньков.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости