Вихід програми Профутбол на 2+2 у неділю не відбудеться

21 февраля 2014, пятница. 18:12


На своїй офіційній сторінці у фейсбуку програма "Профутбол", яка виходить на канал 2+2, звернулася до глядачів з повідомленням про відміну своєї аналітичної пограми, вихід якої планувався на неділю.

"Дорогі глядачі! У зв'язку з тим, що Україна переживає трагічні часи, на нашій землі проливається кров та сльози, ми не можемо виходити в студію "Профутболу" і обговорювати футбольні поєдинки. Ми так само висловлюємо співчуття рідним загиблих, ми так само не байдужі і переживаємо за майбутнє. Тому, ефіру нашої програми 23 лютого не буде. Сподіваємось, що початок весни ознаменується миром, спокоєм та початком Чемпіонату України з футболу. Вже тоді ми побачимось з вами і у студії "Профутболу"! Бережіть себе!", - говориться у заяві.

Раніше, відповідну заяву також зробили канали "Футбол 1/ Футбол /2", які скасували ряд передач в зв'язку з ситуацією в країні.

Нагадаємо, що вже декілька місяців в Україні продовжуються акції протесту проти режиму діючої влади. На цьому тижні пройшла чергова ескалація конфлікту, внаслідок якої загинули десятки людей. а сотні отримали поранення.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости