Шахтар - Баварія 0:0. Післяматчева прес-конференція Мірчі Луческу

18 февраля 2015, среда. 00:32


Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу відповів на питання журналістів про матч 1/8 Ліги чемпіонів з "Баварією" (0:0).

- У нас вечір кращий ніж у Гвардіоли. Я задоволений грою і задоволений, що всі навколо задоволені. Нашим першочерговим завданням було, - з урахування того, що не грали два місяці, - залишити хороше враження і зберегти шанси на матч відповіді. Ми це зробили. А потім почнеться чемпіонат, Кубок, будемо в тонусі і спробуємо пройти "Баварію".

Грали проти організованої, хорошої команди, котра грала з ентузіазмом після 8:0 з "Гамбургом". Це змушувало нас уважно діяти в захисті і менше часу приділяти атаці. А коли ж ми вибігали в напад, наші суперники фолили. Це призводило до жовтих карточок, до вилучення. Шкодую, що після того, як опинились в більшості, не грали в свою гру. Замість контролю м’яча – грали довгими передачами. Це стосується наших захисників. Наші нападники, відтак, не в дуже комфортних умовах мусили приймати м’ячі. Обидві команди показали хороший футбол.

- "Шахтар" грав 25 хвилин у більшості. Глядачі чекали гостроти, але так і не дочекалися. В чому причина, адже шанси були?

- Декілька помилок допустив Ракицький, суперник нас обкрадав і ми мусили думати про безпеку. Це проблеми, які маємо проаналізувати і винести висновки. Ми не можемо 90 хвилин зараз виглядати так як хочемо проти такого потужного суперника, котрий знаходиться в тонусі, проводить матчі чемпіонату.

- Чим вас здивувала Баварія?

- Команда зі своїм стилем, який не міняється незалежно від складу. Я не хочу навіть зачіпати цю тему. Важливо, що ми змогли закрити їх гравців і не дали їм багато створити. Якби ми мали більше ігрової практики, то мали б більше шансів. Я повторю те, що казав вчора: якщо "Баварія" нас пройде, то гратиме в фіналі.

Я звернув увагу на те, що двом нашим опорникам разом 40 років. А двом опорникам "Баварії" 63. Уявіть, яка різниця – 23 роки футбольного життя. А це дуже важливо.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости