U-21: серйозна компанія для українців

5 февраля 2009, четверг. 08:29


У середу, 4 лютого, у данському місті Орхус відбулося жеребкування кваліфікаційного турніру Євро-2011 (U-21). Молодіжна збірна України, котру очолює Павло Яковенко, потрапила до восьмої групи разом із командами Франції, Бельгії, Словенії та Мальти.

Сім вакансій

Зазначимо, що фінальний турнір молодіжної континентальної першості 2011 року прийматиме Данія. Майбутні господарі чемпіонату Європи автоматично кваліфікуються до вирішальної стадії, тоді як іншим учасникам доведеться здобувати це право на футбольних полях. Згідно із форматом змагань, 52 збірні розподілені по 10 групах: у двох гратимуть по шість команд, а у вісьмох − по п’ять. Групові турніри триватимуть з 28 березня 2009 року до 7 вересня 2010-го. Десять переможців груп і чотири найкращі другі збірні розіграють у стикових матчах сім путівок до Данії.

До уваги журналістів!

Нагадаємо, що за підсумками Євро-2011 (U-21) визначатимуться представники Старого Світу на Олімпіаді-2012 (путівки до Лондона отримають півфіналісти євротурніру). Крім цього зазначимо, що у п’ятницю, 6 лютого, о 12.00 у прес-центрі НТК ФФУ імені Віктора Баннікова Павло Яковенко проведе прес-конференцію, під час якої поділиться своїми думками щодо жеребкування кваліфікації Євро-2011, а також розповість про підготовку нашої молодіжної команди до двох товариських матчів проти турецьких однолітків. Спаринги з турками відбудуться 10 лютого в Ізмірі.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости