U-21: курс на Північну Ірландію

30 марта 2009, понедельник. 16:10


У понеділок, 30 березня, молодіжна збірна України вирушила до Північної Ірландії, де наступного дня зіграє з місцевою командою контрольний поєдинок. Зустріч розпочнеться о 21.30 за київським часом.

Вісімнадцять обраних

До міста Портадаун, чий стадіон «Шамрок Парк» і прийматиме цей поєдинок, наставник «синьо-жовтих» Павло Яковенко узяв 18 виконавців. А саме − воротарів Антона Каніболоцького («Дніпро» Дніпропетровськ) та Артема Кичака («Динамо» Київ); захисників Євгена Селіна («Металіст» Харків), Олексія Курилова («Зоря» Луганськ), Ярослава Ракицького («Шахтар» Донецьк), Андрія Фартушняка («Харків»), Олександра Матвєєва («Ворскла» Полтава), Андрія Сахневича та Вадима Родину (обоє − «Динамо»); півзахисників Тараса Степаненка («Металург» Запоріжжя), Олега Голодюка («Карпати» Львів), Миколу Морозюка та Романа Зозулю (обидва − «Динамо»), Антона Поступаленка («Металіст») та Володимира Чеснакова («Ворскла»); нападників Андрія Ярмоленка («Динамо»), Євгена Коноплянку («Дніпро») та Юрія Фурту («Карпати»).

Кадрові втрати

На жаль, у складі нашої команди не обійшлося без втрат. Через пошкодження розташування молодіжної збірної достроково залишили форварди Денис Васін («Чорноморець» Одеса) та Олександр Касьян («Шахтар»). Через травми навіть не приїхали на збір Павло Пашаєв і Дмитро Льопа (обидва − «Дніпро»), Єгор Лугачов («Спартак» Москва, Росія) та нападник столичного «Арсенала» Володимир Лисенко, котрий ще не одужав. Нагадаємо, що напередодні − 27 березня − «синьо-жовті» провели контрольний матч у Сербії, зігравши з місцевою командою − 0:0. Більшість із гравців, котрі брали участь у тому спарингу, вже вирушили до своїх клубів. Слід відзначити, що ті футболісти, які не поїхали на Балкани, теж без ігрової практики не залишились. У п’ятницю вони провели тренувальний матч із дублем київського «Динамо», зігравши унічию − 3:3. У складі «молодіжки» відзначились Олег Голодюк, Олександр Касьян та Андрій Фартушняк.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости