Заховайло: Калитвинцев - не продається, а по Рибалці пропозицій багато

10 февраля 2014, понедельник. 20:02


Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло в ексклюзивному розповів про подальшу долю Сергія Рибалки та прокоментував ситуацію з поверненням Владислава Калітвінцева в "Динамо".

- В'ячеславе, прокоментуйте ситуацію про повернення Владислава Калітвінцева в "Динамо"…

- На мій погляд, Калітвінцев потрапив до основи "Динамо" закономірно, оскільки з певних причин вибув зі складу Дуду - Владислав зайняв його місце. Чи залишиться Калітвінцев в основній "обоймі" київського "Динамо" до кінця літа - буде вирішувати, насамперед, Олег Блохін. На мій погляд, Владислав заслужив це місце.

- Яка подальша доля Рибалки в "Словані"?

- Рибалка на умовах оренди до кінця сезону буде перебувати в "Словані". Далі його доля буде вирішуватися двома варіантами: він або повернеться в київський клуб, або права на нього буде продано. У "Словані" на наступний сезон він не залишиться - це стовідсотково.

- Надходили пропозиції він інших клубів по повноцінному трансферу чи оренді Калітвінцева або Рибалки?

- Калітвінцев - не продається, але оренда його можлива. З приводу Сергія, то пропозицій багато, але поки їх не стану озвучувати.

Нагадаємо, що під час зимового трансферного вікна Сергій Рибалка мав варіанти продовження кар'єри в російському "Рубіні" та чеській "Вікторії" (Плзень), однак по різним причинам до підписання контракту справа не дійшла і півзахисник знову відправився у оренду до ліберецького "Слована".





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости