Президент ПФЛ Мілетій Бальчос відвідав тернопільську "Ниву"

29 апреля 2013, понедельник. 22:42


Президент ПФЛ Мілетій Бальчос здійснив чергове відрядження до футбольного клубу "Нива", що у Тернополі.

Під час робочого візиту президент Ліги ознайомився з діяльністю клубу в частині розвитку спортивної інфраструктури та поспілкувався із заступником ОДА Тернопільської області Петром Гочем і президентом клубу Автанділом Мдінарадзе.

"Ознайомившись із інфраструктурою клубу, скажу, що дуже помітно те, що клуб дуже виважено підходить до питань клубного менеджменту, фінансування та розвитку інфраструктури".

"У планах очільників клубу - будівництво заміської тренувальної бази. Наразі під цей проект вже підібрано ділянку та розроблено план забудови території. Керівництво області та "Ниви" розглядають декілька варіантів розвитку спортивної інфраструктури: по-перше, це можливість реконструкції та будівництва футбольних полів на місці розташування колишньої навчально-тренувальної бази "Ниви" у селищі Гаї та забудови території, на якій розташовуватимуться тренувальні поля та адміністративно-житловий комплекс неподалік від Тернополя. А взагалі, у перспективі – створення масштабного спортивного містечка та футбольної Академії, де виховуватимуться виконавці для "Ниви". По-друге, у планах клубу - завершення будівництва стадіону у місті Збараж (покрівля над трибунами та виконання косметичного ремонту в роздягальнях). Варто зазначити, що ФК "Нива" започаткував проведення трансляцій матчів у мережі Інтернет. Ця новація стосується не тільки домашніх матчів, а й виїзних. До речі, перша трансляція відбулася під час проведення матчу "Нива" - "Скала".

"Як бачите, плани дуже далекоглядні. Якщо все буде реалізовано, а я упевнений, що все вдасться, адже "Нива" заручилася підтримкою губернатора Тернопільської ОДА В. Хоптяна, то це стане великим кроком у розбудові футболу, особливо дитячо-юнацького, на Тернопільщині", - додав Мілетій Бальчос.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости