Львівська гостинність або склянка чаю для Сабо

24 марта 2006, пятница. 00:01


Декілька десятків вболівальників київського "Динамо" надовго запам'ятають кубкову гру з "Карпати". Щоправда, це ніяк не пов`язано з перемогою їх клубу, а здебільшого з львівською міліцією, їх, дубинками, кулаками та ногами.

Після першого голу у ворота "Карпат" група найбільш активних фанів "Динамо" запалила фаєри, святкуючи м`яч Гусєва. Хтось із киян почав перекидуватися з фанами "Карпат", які були в сусідньому секторі, різними предметами, аж поки у справу не втрутився місцевий "Беркут".

Намагання міліції відібрати у киян фаєри спричило справжню бійку між десятками двома фанів та міліцією в шоломах. Хоча, бійкою це важко назвати, а більше підходить слово побоїщем цивільних. Замість того, щоб забрати хуліганів зі стадіону, міліціонери почали їх лупцювати дубинками, кулаками, а збивши кількох фанів на землю почали гамселити їх і ногами. Далі хтось з київських "гостей" вирвав сидіння і намагався їм огріти "беркутівця". Утім, більш вправні та треновані хлопці з МВС відібрали цей предмет стадіонного бою і, можливо, якийсь із телеканалів покаже кадри, де дебелий міліціонер сидінням направо й наліво дубасить кількох вболівальників з Києва по голові та спині поки не прибив їх до підлоги...

Така поведінка кількох десятків "відморожених" вболівальників з "Динамо" біла цілком прогнозованою, але те, як з ними управляється міліція зі Львова має бути фактом розбору керівництва МВС міста.

Тим більше цікаво, коли фаєри запалили у секторі фанів "Карпат", місцева міліція нічого не зробила, щоб їх загасити і навіть після того як прихильники львівської команди кинули у бік поля димову шашку на це відреагували лише пожежники, які взялися її кволо гасити…

Ще одним неприємним візитом до Львова стало відношення до журналістів з боку охорони та працівників клубу ФК "Карпати". Отримавши акредитацію на матч, виявилося, що це не гарантує потрапляння на матч. У ложе преси кількох київських журналістів не пустили, тому що їм був даний такиз наказ - багато преси не пускати… Утім, якісь пузаті дядьки з тітками проходили без будь-яких акредитацій з повними кишенями насіння для веселого проведення часу.

Але бог з ним з журналістами, ми люди не вибагливі. Організатори матчу "Карпати" – "Динамо" навіть не знайшли місця у ложе для почесних гостей для віце-президента київського клубу Йожефа Сабо, який за відсутності на грі Ігоря Суркіса був найголовнішим у складі віце-чемпіонів України. Сабо весь матч провів ногах і емоційно коментував гру. Коли ж Сабо вирішили принести склянку чаю, щоб він зігрівся, то Йожеф Йожевофич порадив віднести його почесному президенту ФК "Карпату" Димінському і "подякувати" йому за гостинність.

І ще одне. Під час гри скалося таке враження, що "Карпати" на поєдинку з "Динамо" намагаються заробити побільше грошей. Якщо у львів`ян не вийшло "зрубати" грошей за телетрансляцію, то протягом всієї зустрічі не змовкав клубний "мегафон" на стадіоні, який рекламував і хліб, і піцу, і автоперевезення і навіть якусь суперсучасні трактори на яких можна було б засівати поле стадіону "Україна", яке більш нагодувало весняний город сільських жителів, ніж футбольний газон...





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости