Тренер молодіжки "Карпат": Сподобалося ставлення до гри

5 октября 2013, суббота. 08:19


Після перемоги у важких умовах над запорізьким "Металургом", післяматчевий коментар дав старший тренер дублерів "Карпат" Андрій Купцов.

- Пане Андрію, вже у другом виїзному матчі поспіль вам доводиться грати за важких погодніх умов...

- Треба грати за будь-яких умов. Мене більше цікавила не погода, а ставлення команди до гри. Окрім цього, саме поле було в доброму стані, а це важливіше за погоду. Якість газону дозволила нам комбінувати і досягти позитивного результату. До того ж ми детально вивчали нашого суперника. Усе це і принесло нам три очки.

- Є інформація, що четвергове тренування у вас не вдалося...

- Справді, коли ми вийшли тренуватися в Запоріжжі почав падати дощ зі снігом, було дуже холодно. Але нам важливо було привести команду в форму після дороги. Задачі навантажити хлопців не стояло. Ми просто мали підготувати команду до гри.

- У першому таймі ви програвали. Що сказали своїм підопічним у перерві?

- Так, ми програвали, але все вирішила лише одна помилка. Ми на мить втратили концентрацію. Тому я сказав хлопцям продовжувати грати так, як вони це робили до перерви, перекривати напрямки атаки "Металурга". Сказав, що, коли ми зіграємо компактно, то доб’ємося перемоги. І нам це вдалося.

- На полі з’явилося кілька зовсім молодих гравців...

- Так, але вони вже були в команді. Наприклад, Поручинський непогано проявляє себе на тренуваннях, тому я дав йому зіграти. Не знаю ще можливості усіх гравців, а подивитися хочеться на всіх.

Нагадаємо, що львівська команда перемогла з рахунком 2:1.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости