Юрій Дячук-Ставицький: підсумки другого збору "Карпат"

21 февраля 2006, вторник. 19:42


- Юрію Михайловичу, другий збір відрізнявся від першого більшою кількістю сильніших команд, з якими довелось зіграти „Карпатам”?

- Так, ми грали з командами дуже пристойного рівня, які демонструють непогані результати у своїх чемпіонатах. Японська команда „Джеф Юнайтед” є призером минулорічної національної першості і володарем Кубка країни, а „Заґлємбе” часто бере участь в єврокубках. Також ми провели хороші матчі з амбіційними болгарами та молодою командою ФК „Харків” - обидві вони за рангом вищі за нас.

- Чи маєте ви претензії до новачків команди?

- Я не маю претензій до гравців і задоволений їхньою роботою. Тренеру взагалі не личить виокремлювати когось з команди, але я не сподівався, що Руслан Платон так себе проявить. Варто відзначити і роботу Євгена Шмакова. Значно додали у функціональній підготовці Ткачук, Пірес, Іщенко, Годвін, Худоб’як. Хлопці на правильному шляху, їм, звичайно, ще бракує досвіду, але це питання часу.

- А чи не було у вас зауважень до Максима Фещука, який не забив жодного голу?

- Мені не зрозуміло, що з ним відбувається. Фещук виглядав значно слабше, ніж має виглядати. Гравець збірної мусить демонструвати кращу гру.

- Чи задовольнила вас робота голкіперів, які в трьох матчах пропускали по три голи?

- Наші воротарі не робили кричущих помилок. Ми часто змінювали склад, експерементували з тактичними схемами. А ви слідкували за грою Богдана Шуста у Франції? Він також не припустився помилок, хоч його команда пропустила три голи.

- В чому ж тоді причина розгромної поразки від „Ґрокліна”?

- Слабка результативність форвардів. Поляки мали два з половиною моменти і забили нам тричі, у нас же було 12 нагод відзначитися...

- Чи були травми у футболістів „Карпат”?

- Володя Федорів зазнав пошкодження і не грав останній матч з поляками. Думаю, за декілька днів він відновиться.

- З ким „Карпати” зіграють на завершальних зборах в Туреччині?

- Ми проведемо дві чи три гри – не більше. Нашими суперниками будуть мінське „Динамо”, алмаатинський „Кайрат” та „Металург” з Лієпаї – найкраща команда Латвії.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости