Петро Димінський: "Бюджет ”Карпат” складає 4 млн доларів, а футболісти отримують однакову зарплату - 2500 гривень на місяць"

7 апреля 2006, пятница. 16:04


Від редакції UA-Футбол: 7 квітня у №103 “Газети по-українськи” з’явилось чергове інтерв’ю почесного президента львівських “Карпат” Петра Димінського. З дозволу наших читачів у повному обсязі ми його наводити не станемо – більша частина матеріалу, фактично, дублює наведене нами раніше інтерв’ю (Петро Димінський: "Тільки-но „Карпати” вийдуть у вищу лігу, імперії Суркіса настане крах"). Візьмемо лише декілька цікавих фактів, що стосуються окремих подій та цифр.

Отже, слово Петру Петровичу:

- Бюджет ”Карпат” на сьогодні складає чотири мільйони доларів. У разі виходу команди до вищої ліги я готовий його збільшити.

- Чому ”Карпати” вирішили продати Богдана Шуста до донецького ”Шахтаря”?

- Дехто вважає, що причина — гроші. За Шуста ми отримали мільйон доларів. Скажу відверто: від мільйона Димінський не збагатіє і не збідніє. Я просто сам пройшов футбольну школу і розумію, як важливо надати Богданові можливість зростати. У Шуста є риси, які я не можу розвинути - не той у нашого клубу рівень. Подзвонив особисто Ахметов, без жодних торгів ми домовилися. Президент гірників також вибачився за те, що свого часу поцупив Чигринського. Пообіцяв перерахувати компенсацію. Не грошима...

- Ахметов не образився, коли ”Карпати” почали вимагати від ”Шахтаря” 100 тисяч доларів за трансляцію осіннього кубкового поєдинку на телеканалі ”Україна”?

- Скажу так: президент ”Шахтаря” подивився цей матч повністю у відеозапису. І зауважив у розмові зі мною, що цей поєдинок, можливо, коштував і більше.

- Головна ”зірка” вашої команди - бразилець Батиста. Чи були варіанти його продажу?

- Швейцарський ”Тюн” пропонував за цього форварда три мільйони євро. Я відмовився. Батисті й у нас непогано.

За словами Димінського, офіційно всі футболісти ”Карпат” отримують однакову зарплату - 2500 гривень на місяць. А є ще преміальні, які визначає та розподіляє головний тренер команди. Димінський тільки затверджує ці витрати.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости