Матч лідерів першої ліги побачить вся Україна

21 апреля 2006, пятница. 16:58


Підходить до завершення 15-й Чемпіонат України з футболу у Вищій лізі. Вже через чотири тури місця між учасниками будуть остаточно розподілені і кожна команда отримає свою оцінку за участь у чемпіонаті. Вже давно визначились фаворити та аутсайдери та сформувалися групи претендентів на кожне з місць у турнірній таблиці.

Але у Першій лізі змагання у самому розпалі, до завершення регулярних змагань часу більше, адже відбувся тільки 24-й тур з 34-х. Але, як і в лізі вищого рангу, фаворити на призові місця вже визначилися. На перших двох позиціях, що дають право на вихід до Вищої ліги, міцно закріпилися дві команди – "Карпати" (Львів) та "Зоря" (Луганськ). Ці клуби вже набрали по 61 очку, але у "Зорі" ще одна гра в запасі. Відрив від найближчого конкурента ФК "Оболонь" (Київ) складає 10 очок, але для киян повернення до Вищої ліги теж залишається першочерговою задачею.

Зараз обидва лідери впевнено проводять матч за матчем, а в останньому турі луганчани розгромили аутсайдерів ліги - ФК "Бершадь" з рахунком 5:0.

Львівські та луганські вболівальники віддано вболівають за свої команди. Цифри говорять самі за себе – у останніх двох турах на трибунах стадіонів саме цих міст збиралася найбільша глядацька аудиторія, якій можуть позаздрити і деякі клуби Вищої ліги: 11 000 у Львові на стадіоні "Україна" та 14 000 у Луганську на стадіоні "Авангард".

25 квітня у матчі 25 туру в очній дуелі зійдуться ці два лідери Першої ліги: "Карпати" та "Зоря". Поєдинок відбудеться о 19:00 на львівському стадіоні "Україна".

Матч обіцяє бути видовищним та цікавим, до того ж поєдинок викликає неабияку зацікавленість у вболівальників. Саме тому, керівництво Професіональної футбольної ліги України та її маркетингового партнера компанії "Медіа Спорт Промоушен" прийняли рішення організувати телевізійну трансляцію цього матчу. Пряму трансляцію, що відбудеться 25 квітня (вівторок) о 19:00 вболівальники матимуть можливість спостерігати в ефірі кращого спортивного телеканалу України - "Мегаспорт".

Слід зазначити, що вдалий тандем Професіональної футбольної ліги України та компанії "Медіа Спорт Промоушен" в цьому чемпіонаті дав можливість українським шанувальникам футболу побачити на "блакитних" екранах національного телебачення в декілька разів більше матчів вітчизняного чемпіонату? ніж раніше. А в планах – збільшення не тільки кількості матчів, що транслюються, а і планомірне покращення технічного забезпечення трансляцій та їх якості.

Український футбол з новою силою приходить на вітчизняне телебачення, чому вже на сьогодні є конкретні свідчення. Сподіваємося, що ця тенденція продовжиться і прогресуватиме з кожним роком, з кожним чемпіонатом.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости