Ігор Яворський: "Чому таке рішення прийняв Кіндзерський, мені невідомо"

10 ноября 2009, вторник. 23:26


Як грім серед ясного неба з’явилась інформація про відсторонення з поста наставника ФК «Львів» Ігоря Яворського. А ще вчора про такий перебіг подій ніхто й думав, адже команда при його керівництві демонструвала непоганий результат. Тож, що стало причиною звільнення пана Яворського? Це UA-Футбол вирішив дізнатися у головного фігуранта цієї справи.

- Ігоре Петровичу, можете розказати про причини розриву співпраці із ФК «Львів»?

- Це запитання краще панові Кіндзерському адресувати. Бо, на мою думку, команда показувала пристойний результат. Я задоволений її діями, результатом і відношенням хлопців до роботи. Але чому так? Не знаю. Думаю, що немає тренера, котрий міг би вигравати абсолютно всі матчі.

- І все ж таки, може, дещо привідкриєте завісу таємничості. Коли вам повідомили, що ви вже не головний тренер?

- Вчора я їздив в Київ на нараду до пана Кіндзерського. Доповів йому про стан справ в команді, розказав про план підготовки на зиму, котрий, до слова, сам президент і доручив мені скласти. А після доповіді він сказав, що нам краще по-дружньому розстатись і не мати один до одного жодних претензій. Я погодився і, думаю, прийняв привальне рішення.

Обирати тренера – право президента. Але скажу, що якби я й надалі тренував «Львів», то б продовжував робити те, що робив. Команда прогресувала від гри до гри, не забирався й результат. Всі дружно працювали. І, вважаю, ми рухались у правильному напрямку. Чому таке рішення прийняв Кіндзерський мені важко відповісти.

- Звільнили лише вас? Чи весь тренерський штаб залишив команду?

- Пішов також Сергій Ященко. Ми з ним разом прийшли в ФК «Львів», разом і пішли. Сьогодні мені стало відомо, що клуб покинули адміністратор і лікар команди. Чому їх звільнили не можу зрозуміти, бо я їх на роботу не запрошував.

- На звільнення ви, як я зрозумів, не очікували. Тож, чим плануєте тепер зайнятись?

- По-перше, доведеться перевезти речі назад в Тернопіль і шукатиму роботу. Дасть Бог без роботи не буду… Вважаю, що ми з командою непогано попрацювали, добились позитивного результату, команда прогресувала.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости