ФК “Львів” зустрівся з вболівальниками

9 января 2010, суббота. 22:15


Близько 300 людей прийшло третього дня різдвяних свят на зустріч з ФК “Львів”. Найбільше ж уболівальників цікавило лише два питання: “Коли команда гратиме у Львові?” та “Чи залишається в ній Федорчук?” “А що, всі хочуть, щоб я вже пішов? - Віджартовувався на це запитання Валерій, - наразі я гравець “Львова”. Тож, Федорчук залишається, а “Львів”, за словами Юрія Кіндзерського, президента клубу, вже весною може повернутися на “Україну”.

Розпочалось усе із представлення публіці нового наставника - литовського фахівця Альґімантаса Любінскаса. “Ми запросили закордонного тренера, але команда залишається українською і найближчим часом легіонерів у ФК “Львів” не буде, - розповів Юрій Кіндзерський і вручив Любінскасу булаву, - щоб з її допомогою легше було утримувати дисципліну”, - резюмував він. Литовець, до слова, одразу сподобався львівській публіці, бо розпочав свою промову українською, щоправда згодом перейшов на російську. Тренер додав, що крім рідної литовської мови знає польську та російську, може говорити англійською та добре розуміє українську. Щодо булави, то він її взяв, але зазначив, що “не є прихильником таких кардинальних методів, краще — діалог. Якщо ж з гравцями не можна домовитися, тоді вихід один — розстатися”. А в Україну, за словами Любінскаса, він приїхав не через гроші, а через амбіції, бо вірить, що “з ФК Львовом вдасться добитись значних успіхів”.

Усі присутні мали змогу поставите своє запитання гравцям та керівництву ФК “Львів” Найбільше, як уже було зазначено, людей цікавило: коли команда гратиме у Львові? “Знову спробуємо домовитися з орендарем стадіону “Україна” ФК “Карпати”, аби ігри весняної частини чемпіонату ми могли проводити в нашому місті, - повідомив президент, - на “Соколі” стадіон не будуватимемо, там буде лише база. Бо, по-перше, технічні характеристики не дозволяють побудувати арену хоча б на десять тисяч місць, а, по-друге, у місті і так будується стадіон до Євро-2012”. До слова, мер Львова Андрій Садовий, котрий також прийшов на цей захід, розповів, що в проекті стадіону на Стрийській-Кільцевій передбачено дві окремі роздягальні: для гравців ФК “Львів” та “Карпат”. Також Юрій Кіндзерський зазначив, що місцеве телебачення й надалі у прямому ефірі транслюватиме домашні матчі “Львова”. “Можливо, вдасться показувати і виїзні ігри, - зауважив він, - крім того, хочу аби Першу лігу транслювали й загальноукраїнські канали і, думаю, це можна реалізувати”.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости