Перша ліга. "Зірка" - "Севастополь" 0:0. Лідер, граючи в більшості, не "зламав" "Зірку"

19 марта 2010, пятница. 16:12


"Зірка" - "Севастополь" 0:0

«Зірка»: Чурілов, Михайлюк, Смалько, Городов (Морозов, 57), Андрухов, Бурдіян, Шибко, Давидов, Салатін (Денисов, 75), Жерш (Чорномаз, 69), Басов.

ПФК «Севастополь»: Сокоренко, Башлай Шевелюхін, Ференчак, Войнаровський (Ізвеков, 73), Култишев, Жабокрицький, Плешаков (Худобяк, 78), Шевчук, Меметов, Степанов.

Попередження: Ференчак, 18; Вайнаровський, 24.

Вилучення: Бурдіян, 35.

Сплинув час зимового антракту; зіграно перенесений останній тур першої ліги. І ось бере свій початок друге коло першості. Для кіровоградських вболівальників календар розпорядився своєрідним чином – їх улюблена команда стартує матч з лідером, з командою, яка в дебютному матчі першості завдала підопічним Ігоря Жабченка найбільшої поразки в нинішньому сезоні. То ж сьогодні господарів переповнює чимале бажання взяти реванш за ту поразку та поліпшити своє турнірне становище. Попередні тижні для обох команд, що сьогодні зустрічалися, склалися по-різному: «Зірка» взимку суттєво оновилася, підсилившись чималою кількістю досвідчених гравців, в першому весняному матчі проти овідіопольського «Дністра», володіючи ініціативою та не реалізувавши велику кількість шансів забити, здобули лише очко. ПФК «Севастополь» ж даремно з’їздив до Добромиля на матч з ФК «Львів», адже у зв’язку з несприятливою погодою матч було перенесено. Після чого севастопольська команда відправилася до Нікополя на підготовку до матчу з «Зіркою». То ж виникає запитання: хто з суперників був краще готовий і морально, і фізично до звітної зустрічі? Відповідь на це питання і дала гра.

В стартовому складі наставник господарів Ігор Жабченко довірив місце декільком новобранцям, котрі не підвели свого тренера, продемонструвавши сьогодні чудовий футбол. А початок зустрічі пройшов у рівній боротьбі, в якій жоден з суперник не бажав поступатися. Перша найбільш небезпечна ситуація виникла лише в середині тайму, коли футболіст гостей поцілив в штангу воріт Олександра Чурілова, а його Юрій Плешаков не збіг робити. На 35-ій хвилині матчу головний арбітр матчу з підказки свого асистента показав червону картку Андрію Бурдія ну в епізоді, який все ж не тягнув на таке сурове покарання. Після такого повороту подій глядачі матчу чекали відчутної переваги лідера, ПФК «Севастополь», але сталось не зовсім так: кіровоградські футболісти, відійшовши в оборону власних воріт, не забували турбувати суперника. Так Віталій Андрухов та Олексій Городов в кінці першого тайму спромоглися вкрай зручні можливості реалізувати.

Після перерви малюнок гри не змінився: гості, граючи в більшості, створили декілька доволі небезпечних моментів, але самовіддана гра оборони та голкіпера «Зірки» Олександра Чурілова посприяла вберегти власні ворота в недоторканості, хоч Юрій Плешаков та Олександр Шевелюхін виконали відмінні удари. Кіровоградська «Зірка», по при гру в десятьох, в останній п’ятихвилинці зустрічі створила два небезпечних епізоди у воріт Олександра Сокоренка, але в одному Павло Чорномаз з гострого кута воріт не попав в створ, а Віталій Андрухов вдалося забити м’яч у ворота гостей, але арбітр матчу не зарахував його, вважаючи, що перед цим Олег Давидов зіграв небезпечно. То ж ця цікава та напружена гра завершилася без забитих голів. Можливо інший результат матчу був би, як не вилучення Андрія Бурдіяна, але то вже інша історія…

На після матчевій прес-конференції наставник «Зірки» Ігор Жабченко залишився задоволений грою своєї команди, а головний тренер ПФК «Севастополь» Олег Ліщинський відзначив, що очко це теж придбання; також наставник гостей заявив, що заміни, що були проведені ним для підсилення атаки в другому таймі, не дали своєї користі. Наступний матч кіровоградська «Зірка» вдома зіграє 28 березня з тернопільською «Нивою», з якою ПФК «Севастополь» буде зустрічатися в 19 турі, 24 березня.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости