Коментар Мілетія Бальчоса щодо ситуації навколо ФК "Нива" Вінниця

17 октября 2011, понедельник. 15:03


По-перше, попри всі чутки у пресі навколо ФК «Нива» Вінниця, зазначу, що наразі Адміністрація Професіональної футбольної ліги отримала листа-звернення керівництва клубу щодо зняття футбольного клубу «Нива» Вінниця зі змагань. Ми всебічно вивчаємо ситуацію та розглядаємо можливі варіанти подовження участі команди у чемпіонаті. На завтра заплановано робочу зустріч з керівництвом «Ниви», на якій спробуємо виробити стратегію дій зі збереження ФК «Нива» у складі ПФЛ. Крім цього, наразі ведуться переговори з потенційними спонсорами, які, можливо, допоможуть вивести відомий футбольний клуб «Нива» з кризи та спільними зусиллями нам вдасться його врятувати.

Подібна ситуація виникла рік тому з ФК «Суми», коли команда знаходилася на межі зникнення. Проте, за сприяння обласної держадміністрації ситуацію вдалося владнати, знайшлися спонсори, які взяли на себе фінансування клубу та забезпечення навчально-тренувального процесу.

Стосовно матчу «Нива» - «Сталь», який повинен був відбутися учора: я особисто мав достовірну інформацію від керівництва клубу, про те, що команда готова вийти на поле і матч відбудеться. Проте, ФК «Нива» вирішив діяти в інший спосіб, змінивши свої наміри, про що я не був повідомлений.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости