"Енергетик" без перемог два спаринги

8 марта 2012, четверг. 12:22


Бурштинський «Енергетик» продовжує підготовку до весняної частини змагань першої ліги. Команда готується на базі «Сокіл» в Галицькому районі в режимі двохразових тренувань і зіграла ще два спаринги.

6.03. "Рух" Винники" - "Енергетик": 1-1.

Голи: Чернов - ?.

Стартовий склад "Енергетика": Карпов, Данищук, Лазорик, Яневич, Соколенко, Гребинський, Чапко, Ципердюк, Іванишин, Чернов, Івашко.

Третім суперником «енергетиків» стала команда Прем’єр-ліги Львівської області, якою опікується Мирон Маркевич – винниківський «Рух». Нагадаємо, що місяць тому "Рух" переміг ФК "Львів" з рахунком 2-1.

Матч проходив в Винниках, бурштинці мали ігрову перевагу, Андрій Чернов відкрив рахунок, але його гол все ж таки не став переможним. «Енергетики» так і не змогли розвинути цей успіх, продовжуючи не використовувати гольові моменти. Після першого тайму тренери випустили майже інший склад, що не могло не позначитись на грі і результаті.

7.03. "Енергетик" - "Кроно-Карпати": 1-1.

Голи: Івашко - ? (з пенальті, 90+2)

Стартовий склад "Енергетика": Новак - Данищук, Лазорик, Соколенко, Яневич - Гребинський, Ципердюк, Чапко, Іванишин - Чернов, Івашко.

На заміну виходили: воротар Андрій Бендер та польові гравці Микуш, Януш, Худобяк, Долотко, Стоцький, Підвірний.

Наступним спаринг-партнером "енергетиків" стала команда "Кроно-Карпати" з смт. Брошнів-Осада. Матч проходив в селі Голинь Калуського району Івано-Франківської області. В першому таймі основний склад знову покидав поле з мінімальною перевагою 1-0 після гола Руслана Івашка, а в другій половині гри вже на доданих хвилинах арбітр після довгих сумнівів все ж таки дав пенальті після того, як Лазорик з-під ноги нападника вибив м’яч і "Кроно-Карпати" зрівняли рахунок.

В суботу 10 березня о 13.00 "Енергетик" проведе спаринг проти ФК "Львів". Матч відбудеться на стадіоні СКА в м. Львів.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости