Олександр Шуфрич: "Матч за друге місце в Першій лізі має стати окрасою цього сезону"

23 мая 2012, среда. 17:51


Після того як «Говерла-Закарпаття» достроково забронювала за собою чемпіонський титул. Свій погляд на сезон, що минає, довкола футбольні події та найближчі перспективи нашого клубу в інтерв’ю клубній прес-службі напередодні 33-го туру висловив віце-президент «Говерли» Олександр Шуфрич.

- Олександре, скажи будь ласка, сезон для нашої команди закінчився більш ніж вдало, чи очікував ти такого результату , та які головні складові даного успіху?

Перш за все, дозвольте привітати футбольну громадськість нашого краю та вболівальників з цією великою спільною перемогою. Це був дуже важкий шлях, але пройти його було варто, адже тепер можемо разом відсвяткувати вихід нашої команди до Прем’єр -ліги та отримати золоті медалі Чемпіонату серед команд Першої ліги.

- Який матч ти запам’ятав найбільше, та який викликав розчарування та обурення?

Кожна поразка є певним розчаруванням, але на тлі загального успіху, не хотілось би зупинятись на якомусь конкретному матчі, а найбільше запам’яталось гра проти чернівецької «Буковини» у минулому турі, в якій ми отримали перемогу та виграли чемпіонство.

- Олександре, поділися , будь ласка, планами клубу щодо майбутніх виступів в Прем’єр -лізі, та чи будуть зроблені певні кроки у вдосконаленні інфраструктури, наскільки сильно буде змінено склад команди?

- Щодо інфраструктури, то слід відмітити, що вже давно зроблені значні кроки у цьому напрямку, наприклад, підписані угоди з ДЮСШ, реконструйовано всі футбольні поля стадіону «Авангард», а третє поле взагалі буде прикладом якості. Цими полями буде користуватись не лише доросла футбольна команда, але й майбутнє нашого закарпатського футболу – наші талановиті діти.

Щодо складу, то у тренерського штабу є ще два тури, щоби визначитись з позиціями, які потребують підсилення, але можу запевнити, що це будуть гравці високого рівня, які будуть відповідати критеріям Прем’єр -ліги.

- Чи правда, що в Прем’єр-лізі «Говерла-Закарпаття» буде грати не в рідному місті, а у Львові?

- Можу вас запевнити, що зі сторони керівництва клубу буде докладено максимум зусиль для того, щоб з донецьким « Шахтарем», ми зіграли на рідному «Авангарді».

- У четвер, в очному протистоянні «Севастополя» та запорізького «Металурга» фактично буде вирішуватись доля другої путівки до Прем’єр-ліги, «Говерла» вже мала змогу зіграти з обома командами, а із запоріжцями навіть тричі, то ж на твою думку, хто з них більше заслуговує на путівку до еліти?

- Слід зазначити, що як «Севастополь» так і запорізький «Металлург» є сильними суперниками. Та все ж це клуби з різною філософією та історією. Щодо виступів в цьому році, то Металург пройшов його більш рівно, але у свою чергу не можу не відзначити успіх команди з берегів Чорного моря. А особливо їх головного тренера Сергія Пучкова, адже досягти такого прогресу лише за період зимніх навчально -тренувальних зборів, на мою думку є майже неможливим. Клубам, які на даний момент, шукають собі наставників, на кшталт лондонського «Челсі» чи «Ліверпуля» слід серйозно розглянути кандидатуру даного наставника. Адже «Севастополю» вдалося виграти усі матчі в другій частині чемпіонату . До речі, саме в тому ,що ми виграємо усі матчі весняного частини чемпіонату нас, у свій час, двозначно звинуватив Сергій Пучков. Безперечно, матч між «Севастополем» та «Металургом» повинен стати прикрасою цього напруженого та інтригуючого чемпіонату, і я щиро сподіваюся, що футбольним керівництвом України буде зроблене все, щоб цей матч не був зіпсований неякісним арбітражем, що вже стало неприємною традицією для українського футболу.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости