Гурген Оронюк був офіційно представлений в якості нового президента МФК "Миколаїв"

24 марта 2013, воскресенье. 16:22


23-го березня 2013 року в МФК "Миколаїв" відбулася прес-конференція за участю президента ПФЛ Мілетія Бальчоса та нового керівництва миколаївського футбольного клубу.

Основною темою спілкування з представниками ЗМІ стало представлення спортивній громадськості міста нового президента клубу - Оронюка Гургена Олександровича.

"Наразі керівництво МФК "Миколаїв" ставить перед собою дві основні мети: забезпечення стабільного фінансування команди та популяризації футбольного клубу в місті та області. Необхідно розуміти, що футбол - видовищний та результативний - не існуватиме без належної підтримки вболівальників, тому повернення глядачів на стадіон є не менш важливим завданням нашого клубу. В цьому контексті повідомляю приємну новину: відвідування домашніх матчів МФК "Миколаїв" буде безкоштовним", - зазначив Гурген Оронюк.

У свою чергу президент ПФЛ Мілетій Бальчос зауважив:

"Я дуже задоволений тим, що багатостраждальний МФК "Миколаїв" врешті-решт отримав нове керівництво, яке бачить чіткі перспективи розвитку клубу та футболу на Миколаївщині. Також мені імпонує й те, що нові очільники клубу налагодили взаєморозуміння з керівництвом міста і обласної ради щодо покращення спортивної інфраструктури МФК. Зокрема, це стосується домовленості про подальшу розбудову футбольної бази команди.

На новації також очікує дитячо-юнацька футбольна школа, котра функціонує при клубі. Тобто, вже в найближчому майбутньому, за умови конструктивної співпраці з усіма зацікавленими сторонами, клуб має всі можливості здобути стабільність та демонструвати високі спортивні результати", - підкреслив Мілетій Бальчос.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости