Когут: У матчі з "Севастополем" спробуємо досягти максимального результату

22 апреля 2013, понедельник. 22:52


Воротар "Буковини" Богдан Когут поспілкувався з прес-службою команди про останній поєдинок з "Кримтеплицею", а також про майбутню гру з ФК "Севастополем".

- Чого не вистачило "Буковині" для перемоги над "Кримтеплицею"?

- Ми зіграли важкий матч. "Кримтеплиця", яка є високорослою командою, зуміла нав"язати нам боротьбу. І все ж, у нас були можливості забити суперникові. Нам трохи не вистачило фарту.

- Як оцінюєш виступ "Буковини" у перших чотирьох цьогорічних офіційних матчах ?

- Вважаю, що ми виступаємо добре. Наша команда грає без поразок. У нас підібрався хороший колектив, який тренує кваліфікований наставник. У "Буковини" усе добре. Останнім часом у буковинську команду прийшли, як досвідчені, так і молоді гравці. Вони є хорошими футболістами, які спроможні суттєво допомогти нашій команді. Сподіваюся, що новачки "Буковини" і надалі радуватимуть чернівецьких уболівальників вдалою грою та голами.

- 26 квітня Буковина прийматиме твою колишню команду – ФК "Севастополь". Ця зустріч матиме для тебе особливе значення ?

- Це буде звичайний матч. Зрештою те, що до нас приїде лідер першої ліги та півфіналіст Кубка України, стане для "Буковини" додатковим стимулом. У матчі з командою, яка вже однією ногою перебуває у Прем"єр лізі, прагнутимемо досягти максимального результату. Мені ж також буде цікаво зустрітися зі своїми колишніми партнерами.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости