Визначено дати проведення перенесених матчів Першої та Другої ліг

27 апреля 2013, суббота. 16:20


Адміністрація ПФЛ визначила дати проведення матчів чемпіонату України серед команд Першої-Другої ліг, перенесених на початку весняної частини сезону через форс-мажорні обставини.

Так, згідно з відповідним рішенням Адміністрації № 15 від 24 квітня 2013 року, матчі 22-го туру між командами Першої ліги "Миколаїв" - "Олімпік" та "Арсенал" - "Авангард" відбудуться 15 травня 2013 року.

Крім цього, 15 травня 2013 року відбудуться матчі 1-го туру другого етапу чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги групи "1": "Нива" (Тернопіль) – "Тернопіль" (Тернопіль) та "Скала" (Стрий) – "Десна" (Чернігів).

На 16 травня заплановано проведення матчу 23-го туру "Буковина" - "Нафтовик-Укрнафта", що не відбувся 30 березня 2013 року через складні погодні умови.

Цього ж дня в рамках 22-го туру зустрінуться "Геліос" та "Севастополь".

Нагадаємо, що цей матч було перенесено на пізніший термін у зв’язку з викликом 3 футболістів основного складу команди "Севастополь" до молодіжної збірної команди України для участі у навчально-тренувальних зборах та 1 футболіста до збірної команди Литви для участі у кваліфікаційному раунді групи G Чемпіонату світу з футболу 2014 року.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости