Офіційно. Матч "Сталь" - "Буковина" не відбудеться

29 августа 2013, четверг. 20:33


29 серпня 2013 року на адресу Адміністрації ПФЛ надійшов лист від ФСК "Буковина", в якому йдеться про невиїзд команди клубу до Алчевська.

Втім, наразі клуб не має намірів зняти команду зі змагань серед команд клубів першої ліги: тривають тренування та підготовка футболістів до домашніх матчів з тернопільською "Нивою" та чернігівською "Десною".

"Ми глибоко стурбовані проблемами, що виникли в "Буковині", адже цей клуб завжди відрізнявся стабільністю у фінансуванні. Клуб розпочав роботи з реконструкції стадіону та будівництва навчально-тренувальної бази, проте реалізацію цих проектів наразі призупинено через відсутність коштів. Я постійно спілкуюсь з керівництвом клубу, яке веде активний пошук нових інвесторів, але, на жаль, ситуація невтішна. Насправді це абсурд: команда, яка минулого сезону входила до п’ятірки лідерів чемпіонату, сьогодні опинилася, м’яко кажучи, на межі зникнення. Наступного тижня у мене запланована зустріч з очільниками Чернівецької області, тож подивимось, можливо, спільними зусиллями нам вдасться стабілізувати обставини", - прокоментував дану ситуацію президент ПФЛ Мілетій Бальчос.

Нагадаємо, що вчора генеральний директор ФСК "Буковина" Віктор Олійник повідомив, що на виїзд у чернівецької команди просто немає грошей.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости