У приміщенні ПФЛ відбулося засідання Центральної Ради

1 ноября 2013, пятница. 15:37


1 листопада 2013 року у приміщенні ПФЛ відбулося засідання Центральної Ради, у ході якого розглядалися питання стосовно невиконання клубами першої-другої ліг регламентних і статутних норм у частині сплати обов’язкових грошових внесків.

У контексті цього ж питання порядку денного Центральної Ради учасники обговорили ситуацію, що склалася з футбольним клубом «Динамо» Хмельницький. Під час засідання прийнято рішення звернутися до Федерації футболу з клопотанням винести на розгляд КДК ФФУ питання про зняття трьох очок з команд, що не виконають фінансових розрахунків по своїх заборгованостях із заявкових внесків протягом 10-и днів з моменту отримання постанови Центральної Ради. У разі невиконання цього ж рішення на футбольний клуб «Динамо» Хмельницький очікує зняття команди зі змагань другої ліги та виключення клубу зі складу ПФЛ.

Крім цього, члени Центральної Ради обрали делегатів від ПФЛ для участі у XV Конгресі ФФУ. Так, інтереси Ліги представлятимуть перший віце-президент ФФУ, голова Комітету професіонального футболу ФФУ Анатолій Попов, перший віце-президент ПФЛ, віце-президент ФК «Геліос» Харків Ігор Шам та заслужений працівник фізичної культури та спорту, президент ПФЛ Мілетій Бальчос.



В статье: ПФЛ


Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости