Василь Рац: Якщо Лукас негативно впливає на атмосферу в "Карпатах", його слід позбутися

23 февраля 2013, суббота. 09:56


Львівські "Карпати" взимку позбулися баласту, відмовившись від послуг групи футболістів. Натомість у команду Ніколая Костова прийшли тільки два новобранці.

Найбільшою втратою "карпатівців" під час паузи в сезоні є іспанець Лукас. Гравець хоч і залишається в розташуванні клубу, але, схоже, тренерський штаб йому більше не довіряє, тому навряд чи він виходитиме на поле в матчах за основ­ну команду.

"Проблеми з Лукасом пов’язані лише з його поведінкою на перших двох зборах щодо клубу, тренера та партнерів по команді. Отож це рішення винятково дисциплінарного характеру. Нинішня поведінка Лукаса є неприпустимою для клубу, де визначальною є саме атмосфера в колективі.

Наголошу: ФК "Карпати" вважає неприйнятним, коли будь-який гравець нашого колективу ставить свої особисті інтереси вище за командні. І Лукас не може бути винятком з цього правила. Якщо іспанець зробить правильні висновки, перегляне своє ставлення до команди, клубу, то готові сісти за стіл переговорів. Ми залишили двері відчиненими", - каже генеральний директор "Карпат" Ігор Дедишин

"Лукас був одним із лідерів "Карпат", належав до числа найкращих бомбардирів Прем’єр-Ліги, тому його втрата для "зелено-білих" буде відчутною. Але з двох бід обирають меншу. Тому, якщо він негативно впливав на атмосферу в команді, його потрібно було позбутися", - висловив "Газеті" власну думку щодо цієї ситуації відомий у минулому футболіст Василь Рац.

Стосовно придбань, то Лукаса у львівських "Карпатах" замінить бразильський форвард Марсело Жил Фернандо або просто Марселіньо. А на початку лютого "зелено-білі" підсилилися 22-річним українським захисником Сергієм Гаращенковим, який раніше виступав за російський "Амкар".

"Карпати" - доволі кваліфікована команда, у неї непоганий підбір футболістів, - вважає Василь Рац. - Ніколай Костов має відповідний ресурс, щоб фінішувати в середині турнірної таблиці. Тому особливих проблем у тому, що "зелено-білі" придбали небагато гравців, не бачу. Тим паче, що цієї зими взагалі небагато команд були активними на трансферному ринку.

Хтось економить гроші, у когось їх немає, інші не бачать сенсу підсилюватися. У кожного свої причини", - підсумував Рац.

Нагадаємо, що до Лукаса проявляє інтерес віце-чемпіон України києвське "Динамо".





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости