Решко: Рішення про догравання матчу "Дніпро" - "Металіст" вважаю правильним

8 октября 2013, вторник. 16:53


Колишній голова КДК ФФУ Стефан Решко прокоментував рішення Дирекції Прем’єр-ліги про догравання другого тайму матчу "Дніпро" - "Металіст".

- Вважаю це рішення справедливим. Питання потрібно вирішувати на футбольному полі, - каже Стефан Михайлович. – Тим паче, що у футболі інколи трапляються непередбачувані обставини. Не знаю технічних деталей справи, але якщо не вдалося виправити проблему відразу, то що ж робити? Дехто каже, що «Дніпро» це спеціально зробив. Але навіщо дніпрянам такі викрутаси… Вони ж вели в рахунку, могли спокійно довести матч до перемоги. Повторюю, рішення про догравання матчу вважаю правильним.

- "Металіст" вважає, що рішення дирекції Прем'єр-ліги про "догравання" матчу створює небезпечний прецедент…

- "Металіст" багато чого говорить, нехай вони спершу бронзові медалі віддадуть... Нехай не говорять, а грають, на футбольному полі в чесній боротьбі здобувають очки. Невже харків’яни бояться "Дніпра" і хочуть "на халяву" очки здобути? У спорті повинна бути спортивна боротьба.

- Зважаючи на перший тайм, якій команді може бути вигідним перенесення другого тайму?

- Нікому це не вигідно, ні одній команді. Люди були налаштовані, мобілізовані, тому однаково постраждали обидві команди, в перш чергу, психологічно.

Нагадаємо, матч "Дніпро" - "Металіст" було припинено за рахунку 2:1 на користь дніпропетровської команди в зв'язку зі зникненням освітлення на стадіоні. Вчора Дирекція Прем'єр-ліги прийняла рішення, що матч буде дограно, починаючи з другого тайму.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости