Ультрас Динамо прийдуть на матч з Валенсією в чорному

17 февраля 2014, понедельник. 12:48


Фанати команди київського "Динамо" на своїй сторінці в соціальній мережі закликали учасників руху прийти на матч плей-офф Ліги Європи з Валенсію в чорному одязі:

"На сектор всі приходять В ЧОРНОМУ. Допускаються темно-синій, темно-сірий, темно-зелений, але без яскравих вставок. Це стосується не лише курток, але і головних уборів, сумок, рюкзаків. Ми розуміємо, що більшість має лише одну зимову куртку, але на крайній випадок можна і позичити у друга на один вечір. Люди в яскравому та світлому одязі на сектор пропускатись не будуть", - йдеться в повідомленні. Крім того, фанатів закликали прийти на матч без розтяжок, банерів, прапорів та піротехніки.

Фанатів також закликають бути обережними в зв’язку революційними подіями: "Через в події в країні мусимо застерегти молодих фанатів від можливих проблем на стадіоні: ми не знаємо що нас очікує, але вже сьогодні так звані "правоохоронні органи" навідуються додому до найбільш активних фанатів незрозуміло з якою метою. Цілком можуть спробувати "вичепити" потрібних людей і на стадіоні та на підходах до нього. Тому намагайтесь зустрітись з друзями за межами стадіону, аби проходити квитковий контроль і заходити на сектор вже великою компанією. Не реагуйте на пропозиції невідомих вам осіб кудись з ними пройти і будьте максимально обачні".




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости