На матчі Україна - Польща будуть прийняті безпрецедентні заходи безпеки

9 октября 2013, среда. 21:44


Організаторами матчу відбору на ЧМ-2014 Україна – Польща будуть вжиті безпрецедентні заходи безпеки, повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

"Увага до підготовки та проведення матчу на стадіоні "Металіст" буде більш ніж пильною. Наше завдання – забезпечити проведення цього матчу на найвищому рівні, щоб жодні політичні моменти не втручалися в спортивну атмосферу. Вболівати за збірну можна і потрібно всіма дозволеними і доступними способами, але про заборонені транспаранти, расистські і фашистські гасла, піротехніку, яка становить загрозу для життя і здоров'я інших уболівальників, слід забути. Вони не мають з'явитися на стадіоні", – підкреслив Добкін.

За його словами, організаторами цього футбольного матчу будуть вжиті безпрецедентні заходи безпеки. Ті, хто буде намагатися пронести на стадіон заборонені предмети – а постійні вболівальники прекрасно знають їх перелік – на матч допущені не будуть. Навколо стадіону буде організовано супровід і три кільця оточення, що абсолютно не заважає переважній більшості вболівальників. Останнє кільце безпеки буде знаходитися безпосередньо перед входом на стадіон.

"Виходячи з вимог законодавства, в цілях безпеки будуть перевірятися і оглядатися, в тому числі, і особисті речі вболівальників. Це нормальна практика, прийнята в багатьох державах. Я відвідував футбольні матчі у Франції, Англії, Греції, Хорватії та інших країнах і неодноразово був свідком такої перевірки. Чим більш спортивною буде обстановка на стадіоні "Металіст", тим менше ймовірність того, що до нас застосують відкладені санкції. Харківський стадіон "Металіст", вболівальники, можуть своєю спортивною поведінкою дати можливість реабілітуватися українському футболу і вболівальникам в очах FIFA", – додав губернатор.

Нагадаємо, що 11 жовтня в Харкові збірна України прийме Польщі в рамках відбору на Чемпіонат світу 2014 року. Початок зустрічі о 21.00.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости