Коньков: Нам необхідно назавжди відмовитись від заборонених проявів політики на стадіонах

Коньков: Нам необхідно назавжди відмовитись від заборонених проявів політики на стадіонах


Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков під час прес-конференції у Будинку футболу, присвяченій майбутньому матчу між збірними України та Польщі, прокоментував відміну призупинення рішення Дисциплінарного комітету ФІФА.

За словами Анатолія Конькова, 3-го жовтня ФФУ подала апеляцію до Апеляційного Комітету ФІФА щодо вердикту Дисциплінарного комітету цієї організації по відношенню до ФФУ, який був оприлюднений у п’ятницю 27 вересня. Оскільки Апеляційний Комітет ФІФА не встигне своєчасно (до 11 жовтня) розглянути оскарження ФФУ щодо цієї справи, рішення ФІФА призупинено строком на один офіційний матч збірної України.

"Ми об’єднали наші зусилля разом з Григорієм Михайловичем Суркісом, щоб вирішити цю проблему. З першим завданням ми вже впоралися: матч Україна − Польща у Харкові пройде при вболівальниках. Важливо, щоб усі зрозуміли, що нам необхідно раз і назавжди сказати "Stop" расизму, націоналізму та іншим забороненим проявам політики на українських стадіонах", - сказав під час прес-конференції президент ФФУ.

Нагадаємо, що 27 вересня Дисциплінарний комітет ФІФА покарав Україну за прояви расизму, неонацизму і використання піротехніки під час матчу між збірними України та Сан-Маріно.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Vishnevski (stolica)
Чому це націоналізм - заборонений прояв політики? Націоналісти є у парламентах, здається, всіх країн-членів ЄС
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 54
Vishnevski (stolica)
Чому це націоналізм - заборонений прояв політики? Націоналісти є у парламентах, здається, всіх країн-членів ЄС
Ответить
0
0
moderator

andrei76 (Донецк)
03.10.2013 22:22


Попередження п. 4.13
Ответить
1
1
Соколов Игорь (Одесса)
Оскільки Апеляційний Комітет ФІФА не встигне своєчасно (до 11 жовтня) розглянути оскарження ФФУ щодо цієї справи, рішення ФІФА призупинено строком на один офіційний матч збірної України.


Как бы эта всеобщая радость болельщиков, специалистов и журналистов нам боком не вылезла. Будет намного хуже, если придется играть без зрителей домашнюю стыковую встречу за выход на ЧМ-2014.
Ответить
0
0
sc-tavria (Симферополь)
"назавжди сказати "Stop" расизму, націоналізму та іншим забороненим проявам політики на українських стадіонах"

Ну и придурок. Вы вообще ничего еще не добились, а показуху устраиваете на весь мир. Очень вероятно, что Коньков и Суркис одержали пиррову победу - оставили зрителей в малозначущем матче и лишили в решающем. Зато понтов немеряно.
Ответить
2
1
Igorotchok (Львов)
[quote datetime=" 03.10.2013 22:22 " author="andrei76 (Донецк)"] " Это ты типичный представитель гомобандериусов И таких даже на западной Украине по счастью меньшинство" [/quote]Ні, якраз на Західній Україні , більше патріотів !!! На жаль донецьким цього не зрозуміти !
Ответить
4
1
andrei76 (Донецк)
Прежде всего есть правила ФИФА которых нужно придержиматься кому непонятно просто не будет смотреть матчи своей сборной у себя на стадионе а в перспективе и другим не даст ето плохо закончится Национализм и нацизм постоянно путают не в ФИФА, а ультрасы Динамо и Карпат Украинский флаг и крики слава Украине отличаются от плаката с рожей гауптшурмфюрера СС зигов и нацисткой символики для всех кроме них
Ответить
1
9
ФК Поділля (Sekesfehervar)
Коньков типовий УРОДженець Донбасу.Такий собі гомо совєтікус.І як не прикро - але там таких більшість.
Ответить
4
3
andrei76 (Донецк)
Это ты типичный представитель гомобандериусов И таких даже на западной Украине по счастью меньшинство
Ответить
2
9
dovguj (lviv)
Бандера і Шухевич не політики- вони Герої!
Ответить
8
2
beat (Гепа-сити)
Всё верно, политота только разжигает ненависть! Тот Ганди любит,а тот Муссолини и тд..
Ответить
1
5
Igorotchok (Львов)
"Коньков: Нам необхідно назавжди відмовитись від заборонених проявів політики на стадіонах" , а потім нам скажуть відмовитись від української мови , і заборонять синьо-жовтий прапор ? Ми вже це проходили , причому неодноразово...
Ответить
5
1
Igorotchok (Львов)
Харків"яни , щиро за Вас радий ! Вірю ви достойно підтримаєте НАШУ команду !!!
Ответить
5
0
дядя костя (киев)
Нам необхідно назавжди відмовитись від Суркіса. це зло Українського футболу! Ні суркінізму у футболі ні брехні, шахрайству та підлабузництву! не може мати місце культу особи! сталінізм не пройде!
Ответить
5
2
Siromanets_UA (Львів)
"Я себя считаю националистом, в хорошем значении этого слова" (с) В.Путин. Коньков, слабо цьому пацану зашарити пред"яву?
Ответить
8
0
Боб (Харьков)
Теперь на матче плейофф играем без зрителей ((
Ответить
7
2
Буллит (Mordor)
согласен,на стадионе место портретам игроков,тренеров и причастных к футболу людей.А не эсэсовских прихвостней и коммунистических идолов.Идите на площадь ими махать
Ответить
4
11
Andresen (Львів)
17164ead7728df6_tmp
І до речі, чому,наприклад, не дискваліфікують стадіон Барселони за прояви політики і націоналізму. А як Україну - так давайте. Подвійні стандарти, шановні.
Ответить
21
4
Соколов Игорь (Одесса)
Вот будет прикол, если Каталония отделится и зафигачит свой собственный чемпионат:)). Посмотрим, где тогда через несколько лет будет Барса:)).
Ответить
0
2
Vishnevski (stolica)
Барса цілком може дозволити собі доходити до півфіналу ЛЧ складом, близьким за силою до нинішнього, а чемпіонат Каталонії вигравати силами гравців нинішньої "Барселони Б".
 
0
0
swyatik (L\'viv)

Всьо. Ваш фашистський, расистський і неонацистський націоналізм запхайте в дупу. Тільки на кухні в темноті його можна проявляти.

Говорили-балакали сіли та й заплакали. Коньков таки за ці дні не зрозумів, що таке націоналізм і що він жодним чином не є НІДЕ забороненим.

п.с. Цікаво було побачити, які коментарі будуть під цим інтерв'ю. Дуже тішусь ними - багато тверезих людей, яких ображає забророна націоналізму - абсолютно нормальних і здорових почуттів до своєї країни.
Ответить
16
1
Тоже Харьковчанин (Харьков)
Какая связь между НАЦИОнализмом и чувствами к СТРАНЕ?
Ответить
1
23
Vishnevski (stolica)
практика показує, що без націоналізму нема почуттів до країни. Виняток становлять хіба що такі країни, як США чи Канада, де прийшлого населення - 99%
 
0
0
Викторус (Запорожье)
Уважаемые львовяне -да никто не запрещает национализм! Просто убрать политику со стадионов!
Ответить
0
2
Kevin Durant (Lviv)
Якщо боротися з політикою на стадіонах,то заборонити піаритись Янику у ВІП -ложі(він у футболі розуміється як і у всьому -ніяк),перестати пропускати на стадіон цей "веселий квартет" у складі Кравчука,Кучми,Ющенка та Януковича.
Ответить
15
2
Dneprfan (Dnipropetrovsk)
Конькову пора завязывать с алкоголем-столько текста - и никакой конкретики
Ответить
11
3
Med Ok (Донецк)
[quote datetime=" 03.10.2013 18:30 " author="kotigorok (Чернігів)"] " В смислі ахметову не появлятися на стадіоні?" [/quote] Президент футбольного клуба....
Лучше уж Яныку не появляться на стадионе, но он вроде только на матчах сборной присутствует.
Ответить
6
0
Igorich (Львів)
Краще в виступив за заброну ідіотизму в своїй федерації!
Ответить
17
3
Sokrates (Краматорск)
Краще в виступив за заброну ідіотизму в своїй федерації!


-----------


Позволь полюбопытствовать - в чем заключается идиотизм федерации?
Ответить
2
11
Kevin Durant (Lviv)
Коньок зі страху ,а може від щастя,все переплутав
Ответить
9
3
Odyssey68 (Donetsk)
Да-да! На стадионы человек приходит отдыхать! Отдохнул, набрался сил и уперед на площу кожний за свого орати!
Ответить
10
9
bander-login (Луцьк)
Прочитав-настрій покращився. +.
Ответить
1
0
oleh19 (Надвірна)
Щось негарно це все пахне,чи не наші властьімущі це все й затіяли?!!
Ответить
12
3
Pomidoroff (Черкассы)
Хай Коньков почитає в енциклопедії та в вікіпедії де коордони між патріотизмом, націоналізмом та нацизмом. Ніяких образ у бік Сан-Маніро, Чорногорії та Англії як держав не було . Де націонізм?Як народів (націй) -теж. Де нацизм? Я відверто тішусь , як Едмар попу рве за Україну. Так би етноукраїнцям. Про відсутність расизму та нацизму вже казано -переказано. А свободу Павлюченкам -політика? Димаю , це вимагання справедливості в умовах вибіркового правосуддя епохи "покращення".
Ответить
20
6
Andresen (Львів)

Проявам націоналізму? Кхм, а пан Коньков розрізняє поняття "націоналізм", "нацизм" чи "патріотизм"? Саме вболівання з синьо-жовтим прапором, переклички "Слава Україні" можна розцінювати як прояв націоналізму. Ми не за клуби вболіваємо, а за національну збірну.
Ответить
26
4
RAng (Kyiv)
"Важливо, щоб усі зрозуміли, що нам необхідно раз і назавжди сказати "Stop" ... націоналізму"
WTF? Если так, тогда давайте запретим всем проходить на стадион в национальной символике, петь гимн страны, а футбольную сборную заставим бегать в форме, цвета которой утвердит ФАРЕ, а на ней вместо лого ФФУ нарисуем лого той же ФАРЕ :%
Ответить
26
5
bandera.lev (Lviv)
були портрети не політиків. а ГЕРОЇВ УКРАЇНИ!
Ответить
24
15
Med Ok (Донецк)
А кто сказал что они герои? Для меня герой мой сосед алкаш, сфотографирую его, сделаю банер и буду кричать на стадионе: "Дайте денег Васе Пупкину на водку". Зачем тащить в спорт то что его не касается? Повесьте портрет Лобана, Сурка, Коня какие-никакие а деятели ФУТБОЛА.
Ответить
9
24
маклауд (Украина)
Да знаем мы ваших героев - алкаши, гопники, уголовники-рецидивисты.Одного урку даже протащили в президенты.
 
16
4
Med Ok (Донецк)
Все верно. Нужно убрать со спортивных соревнований сомнительных "хе..оев" и прочих фашистов. Футбол это прежде всего спорт, потом уже шоу и коммерция но никак не место битвы между НКВД и СС.
Ответить
10
25
kotigorok (Чернігів)
В смислі ахметову не появлятися на стадіоні?
Ответить
14
2
struyKO (Стрий)
Осанна Коню і Сурку. Коли друга частина марлезонського балету?
Ответить
9
1
FCDK 1927 (Kyiv )
Наскільки я знаю, Бандера і Шухевич не політики, ніхто ж не розмахував портретами Кличка чи Яценюка.
Ответить
24
11
Boremir (Краматорск)
Пока будут заигрывания с ультрас, ничего не изменится. Стадионы должны принадлежать нормальным болельщикам, которые могли бы приводить свои семьи. А ультрас пусть себе заказывают помещение и смотрят футбол по ТВ.
Ответить
12
15
Kazak25 (Донецк)
Надо раз и навсегда покончить с ультрас .От него одни беды.
Ответить
4
13
Almaz (Донецк)
Ко всему нужно подходить с умом. Есть служба безопасности в каждой команде. Не пропускать на стадион лиц, которые допускают политический пиар, проносят пиротехнику, устраивают драки. Вот и решиться эта проблема в два счета. Если не сможет решить эту задачу клуб, то ФФУ примет решение проводить матчи без зрителей. И забудем мы все эти безобразия. Главное не сюсюкаться и не идти на поводу политических хитрецов со своими политическими героями.
 
1
5
instream (Харьков)
Без ультрас футбол - мертвеччина. Я хожу в кино или в филармонию, и наслаждаюсь тишиной. А на стадион я хотел бы ходить болеть! Понимаете - петь, кричать... БОЛЕТЬ. Я не хожу на стадик только потому, что Харьков при всей крутизне болельщиков - мертвый стадион. Кроме ультрасов никто не поет, не скандирует. Театр какой-то. Вот за львов было приятно - это боление, а не просмотр матча.
 
14
3
Revutskiy Vadim (Кировоград)
стадион должен принадлежать ультрас, а не инфантильной кузьме!
Ответить
1
7
Парус2 (Днепропетровск)
"Ми об’єднали наші зусилля разом з Григорієм Михайловичем Суркісом, щоб вирішити цю проблему.
-----------------------
с этого и надо было начинать, а не грязь поливать как Стороженко
Ответить
17
6
Andriy Lagutin


"Важливо, щоб усі зрозуміли, що нам необхідно раз і назавжди сказати "Stop" расизму, націоналізму та іншим забороненим проявам політики на українських стадіонах"

націоналізм - не заборонений. у багатьох європейських країнах прийшли до влади тамтешні націоналісти. в цьому нічого поганого немає.
якщо мова йде про нацизм - то так, згоден. заборонити назавжди!
але визначення не потрібно плутати.
Ответить
17
5
kotigorok (Чернігів)
Коли у нас буде торжествувати законність, рівність усіх без винятку перед КК та іншими К, висовкий рівень життя, не буде дискримінації за мовою та культурою, тільки тоді можливо й не буде політики, і не тільки на стадіонах, а не так як хотілося би вашим вождям: типа ви поки терпіть, а ми кишені й рахунки за кордоном примножимо... Борись краще з договірняками й неадекватним суддівством, Брєжнєв.
Ответить
15
7
Vo_lic (Днепропетровск)
И ты молодец за мудрость!
Ответить
4
6

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус