Відкритий лист прем'єр-міністра України до вболівальників

23 марта 2009, понедельник. 08:20


Прем'єр-міністр України Юлія Володимирівна Тимошенко звернулась з відкритим листом до українських вболівальників.

Дорогі друзі!

Я щиро вітаю футболістів та вболівальників українських команд "Динамо", "Шахтар", всю футбольну Україну з блискучим виступом в Кубку УЄФА.

Крім того, я від усього серця вітаю харківський "Металіст", який хоч і поступився киянам, але продемонстрував таку фантастичну гру, таке прагнення до перемоги, яких країна не бачила с 86 року. Я розумію тих людей, які зізнаються, що у них просто розривалося серце на матчі Харкова і Києва, і так хотілося, щоб обидва клуби грали в чвертьфіналі.

Але найголовніше - цього вечора у Європі був день України, Дорогі мої футболісти! Ви навіть самі не знаєте, що Ви зробили. Ви подарували людям справжнє велике свято. А це так потрібно сьогодні. Щиро вважаю, що ваш учорашній тріумф для країни не менш важливий ніж другий транш МВФ чи всі разом узяті переговори в парламенті. Я дякую Вам за це, дорогі мої.

Не буду лукавити, я не є великим спецом у футболі. Коли ви вчора грали, я перебувала в літаку над Європою. Але, чесне слово, щойно зійшла з трапу, в першу чергу, я зателефонувала своїм, щоб дізнатися результати.

Я переконана, що з таким футболом, як показали кияни, донеччани і харків'яни ми не тільки гідно проведемо Євро-2012, але, можливо, і виграємо його!

Дякую Вам!





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости