Лігу чемпіонів побачимо на ТРК "Україна"?

23 июля 2010, пятница. 09:20


Як відомо, телеканал ICTV покаже матч третього кваліфікаційного раунда Ліги чемпіонів - «Динамо» (Україна) - «Гент» (Бельгія).

Як розказав ТК президент групи компаній «Поверхность» Віктор Самойленко, права на матч третього кваліфікаційного раунду Ліги належать українським клубам, і саме вони продають їх каналам.

А от правами на весь турнір, куди входить і останній кваліфікаційний раунд, володіє «Поверхность». За словами пана Самойленка, поки що основний контракт не підписано з жодним українським мовником.

Директор каналу «Футбол» Олександр Денисов сказав ТК, ТРК «Україна» веде переговори щодо купівлі турніру.

«Бажання таке є, однак все залежатиме від ціни, яку виставить правовласник. Якщо вона відповідатиме ринковим умовам, ми будемо готові придбати», - зазначив він і додав, що за неринковою ціною права на матчі не купуватимуться.

Нагадаємо, минулого року всі матчі Ліги Чемпіонів та Ліги Європи показував Перший національний. Тоді вартість турніру учасники ринку розцінювали, як значно завищену.

Як повідомив ТК заступник генерального директора НТКУ з питань спортивного мовлення Михайло Метревелі у цьому році Лігу Чемпонів НТКУ показати не зможе: «Ми би хотіли показати Лігу Чемпіонів у нашому ефірі. Але на сьогодні це неможливо. Тому зараз нас цікавлять матчі Ліги Європи за участю інших українських команд».

Поки що попри те, що кваліфікаційні раунди українських клубів у Лізі Європи вже почались, українські канали їх ще не транслювали.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости