Давід Белльон: "Динамо" - один з найсильніших клубів Східної Європи

16 февраля 2013, суббота. 08:14


Нападник французького "Бордо" Давід Белльон незадоволений суддівством у матчі його команди проти київського "Динамо".

Про це футболіст розповів Gazeta.ua після гри. Поєдинок обслуговувала румунська бригада арбітрів під керівництвом Александру Дан Тудора.

"Чи задоволені ми нічиєю? І так, і ні. "Динамо" мало набагато більше можливостей забити гол, ніж ми. Потрібно подякувати нашому голкіперу Седріку Каррассо. Та й вся команда загалом важко працювала. У нас сьогодні було багато роботи.

З іншого боку ми засмучені суддівством. Погодьтеся, виникає дивна ситуація, коли арбітр знаходиться поряд з подією, все бачить, але ніяк не реагує. Мені дуже не подобається несправедливість. Деякі його рішення були саме такими.

Що стосується пенальті, то мені тут важко щось коментувати. Коли трапився епізод, я вже був на лаві запасних. Я тільки помітив, що наші захисники не протестували проти рішення арбітра. Добре, що гравець "Динамо" не зміг реалізувати 11-метровий.

Ми поважаємо "Динамо". Це дуже сильна команда. Кияни не грали офіційних матчів останні два місяці, але сьогодні зіграли дуже сильно. Вдома нас чекає важка гра, адже у суперника більше досвіду участі в Лізі Чемпіонів та Лізі Європи, ніж у "Бордо". Нам протистоїть один з найсильніших клубів Східної Європи.

У нас є хороший шанс пройти в наступний раунд змагань, адже ми забили гол на виїзді. Але у футболі важко щось прогнозувати. Ніколи не знаєш, як все вийде. Ми будемо і далі працювати на результат" - зазначив екс-форвард "Сандерленда" та "Манчестер Юнайтед".

Нагадаємо, що поєдинок "Динамо" - "Бордо" завершився з рахунком 1:1. Голи у першому таймі забивали Лукман Аруна та Людовік Обраньяк.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости