Олимпиада
Олимпиада

Олимпиада - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

Олимпиада-2018. Меркушина: Атмосфера в команде печальная. Вы же понимаете – женский коллектив


Украинская биатлонистка – о провале на Играх в Пхенчхане

Олимпиада-2018. Меркушина: Атмосфера в команде печальная. Вы же понимаете – женский коллектив


Відразу після фінішу жіночої естафети, яка завершувала біатлонну програму на Олімпіаді-2018, фінішерка української команди Анастасія Меркушина дала коментар телеканалу UA:Перший.

«Отримала величезний досвід. Зрозуміла, що тільки важко працювати не достатньо для того, щоб вигравати олімпійські медалі. Є дуже багато тонкощів. Але хочу заступитися за нашу команду. Повірте, ті об’єми роботи, які ми перенесли впродовж останнього року, не кожен чоловік перенесе. Про жінок мовчу. Ми зробили нереальні речі. А що медалей Бог не дав? Будемо працювати далі.

Ми помилилися всією командою. Але «маємо те, що маємо» - то відоме українське прислів’я. Будемо аналізувати, де помилилися і чому і, сподіваюся, наступного разу таких невдач уникнемо. На виправлення помилок маємо чотири роки.

Своїм сьогоднішнім виступом дуже невдоволена. Ні стрільбою, ні ходом. Відчувалася втома, накопичена за підсумками попередніх олімпійських гонок. До того ж мені довелося бігти відбірну гонку за право виступити в естафеті з Оленою Підгрушною. Промах на стрільбі лежачи – суто моя помилка. Я її визнаю. Зробила грубу поправку і помилилася.

Атмосфера в команді? Печальна. Всі роздратовані. Ви ж розумієте – жіночий колектив. Та сподіваюся, що мине час, ми заспокоїмося, зберемося, проаналізуємо помилки і доведемо до кінця те, що розпочали» - сказала Меркушина, а на завершення подякувала всім вболівальникам за підтримку.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус