Директор стадіону "Україна": "Якщо доведеться, будемо працювати в неділю"

Директор стадіону "Україна": "Якщо доведеться, будемо працювати в неділю"


Службовий вхід на стадіон «Україна» незабаром впізнати буде важко. Тут уже монтують спеціальні колони з навісом. Відповідно до вимог УЄФА, зони для флеш-інтерв’ю (а саме їх обладнують), повинні бути незалежними від погодних умов. Директор стадіону Юрій Костюк каже, що роботи багато, але від графіку його команда не відступає.

«Сьогодні змінимо 3 тисячі стільців. Хоч роботи дуже багато, наразі ми справляємося самі. Але при потребі залучимо працівників МНС. До речі, паралельно ми займаємося і встановленням поля зі штучним покриттям в «коробці». Газон вже поклали, до його офіційного відкриття залишилося зовсім небагато».

Юрій Костюк потішив і багатьох уболівальників, які скаржилися на післяматчеву темряву. Тепер, за словами директора стадіону, по усьому периметру арени встановлять прожектори. «Я думаю, що ми усе зробимо вчасно. Якщо доведеться, будемо працювати і в неділю і в три зміни» - підсумував Юрій Костюк.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
ДЗЕНЯ (Талнах)
новий стадіон не для Карпат- а табло встановлять-- напевно вже весною воно буде працювати-
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 11
ДЗЕНЯ (Талнах)
новий стадіон не для Карпат- а табло встановлять-- напевно вже весною воно буде працювати-
Ответить
0
0
Fisa (Харьков)
geremirenek (Lviv) 11.09.10 13:52 они наверное ждут пока новый стад построят и туда переберутся.денег жмут...
Ответить
0
0
Pingwin (Lviv)
З інтерв\'ю Гордієнка: - Чи входить у найближчі плани клубу обладнання стадіону «Україна» новим табло? - Так, це питання є надзвичайно актуальним. Нині ми ведемо пошуки підрядника і, сподіваюся, зможемо вже найближчим часом розглянути прийнятні варіанти щодо монтажу сучасного табло на стадіоні.
Ответить
0
0
Ява Львів (Львів)
ТАБЛО! ТАБЛО! ТАБЛО! Невже будемо чекати другого Ю.Гагаріна, щоб ТАБЛО поміняти!!!
Ответить
0
0
geremirenek (Lviv)
табло і накрив над трибунами,бо вічно мокнути під дощем...
Ответить
0
0
o_chub (Львів)
А нове табло?!!! Юрчишин обіцяв, що поставлять якщо Карпати в Лігу Європи пройдуть! Дим, давай нове табло!!!
Ответить
0
0
Werwolf23 (Львів)
по периметру освітлення то ще пів біди. Спробуйте вночі спискатись вниз на Стуса з горки... оце адреналінчик... а зимою, коли лід під ногами - взагалі... Werwolf69 (Lviv) 11.09.10 12:07 там теж тепер освітлено
Ответить
0
0
Fisa (Харьков)
Андрэ80 (Донецк) 11.09.10 12:03 это наш менталитет такой...а символ петуха пора на уровне с гербом вешать,ведь сколько раз он выручал страну свои клювом))) ----- давайте работайте!!!давно пора \"Украину\" в порядок приводить!!!
Ответить
0
0
Werwolf69 (Lviv)
по периметру освітлення то ще пів біди. Спробуйте вночі спискатись вниз на Стуса з горки... оце адреналінчик... а зимою, коли лід під ногами - взагалі...
Ответить
0
0
Андрэ80 (Донецк)
Ну вы посмотрите, все болельщики верили, что Карпаты пройдут в еврокубок, а дерекция стадиона всё чего то ждала (пока петух в ...) , теперь в три смены.
Ответить
0
0
Почти Киевский (Бровари)
Молодцы давайте работайте!!! До ЛЕ уже осталось совсем чуть чуть!!!
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус