Віталій Романюк: "Пропозиції маю, проте я у роздумах"

Віталій Романюк: "Пропозиції маю, проте я у роздумах"


Цей вихованець футболу Львівщини відомий за виступами у «Львові», «Карпатах», «Оболоні». А останньою командою Віталія Романюка був міцний середнячок першої ліги алчевська «Сталь».
Та після завершення сезону знаний в Україні захисник вирішив не продовжувати контракт зі «Сталлю». Тож наш кореспондент поспілкувався із Віталієм чому так трапилося, а також розпитав про ймовірні варіанти продовження кар’єри, а також про виступ збірної України у першому матчі Євро-2012 зі Швецією.
Разом із керівництвом алчевської «Сталі» дійшли до обопільної згоди, що не будемо далі співпрацювати, -- каже Віталій Романюк. Зараз знаходжуся у статусі вільного агента та підшуковую собі нову команду.
Чи маєш зараз пропозиції щодо продовження кар’єри гравця від інших клубів?
Пропозиції є, однак поки що немає жодної конкретики у цьому питанні. Серед когорти цих команд є клуби української прем’єр-ліги та клуби з-за кордону. Однак, поки що нічого конкретного не можу сказати…
Перед виступами в складі «Сталі» з Алчевська ти виступав за київську «Оболонь». А від «пивоварів» не надходило запрошень?
Тут теж нічого конкретного не скажу. Про це більш предметніше можна буде говорити після підписання контракту.
Ти родом зі Львівщини. На скільки тебе тягне додому, до Львова. Чи не плануєш бува знайти місце працевлаштування в одній із львівських команд – «Карпатах», або ж «Львові»?
Звичайно, що хотілося б виступати удома, бути частіше поряд із сім’єю. На жаль, трапилося так, що моя рідна команда «Львів» вилетіла з першої ліги до другої, понизившись у класі, а від «Карпат» пропозицій не надходить. Однак, якщо б так трапилося, що надійшли, то, з задоволенням виступав би у Львові.
Ти згадував про іноземні пропозиції. Це клуби з ближнього зарубіжжя – Росії та Польщі?
Так, це команди із ближнього зарубіжжя.
Національна збірна Україна у стартовому матчі Євро-2012 перемогла Швецію. На скільки у психологічному плані ця перемога матиме хороший вплив для нашої команди на подальші ігри зі збірними Франції та Англії?
Враження від цієї гри якнайкращі. Дуже добре, що Україна на домашньому Євро стартувала з перемоги. Гадаю, що від України всі очікували у матчі зі шведами тільки перемоги. Хоча, у товариських матчах перед чемпіонатом Європи, мабуть, було багато скептиків, які у це не надто вірили. Хоча, як за рахунком, так і по грі, збірна України повністю переграла Швецію, хоча, й першою пропустила у свої ворота гол. Вважаю, що цей пропущений гол не по грі. Тому наші хлопці – молодці! Андрій Шевченко довів, що є гравцем екстра-класу. Тому ця перемога повинна додати Україні ще більше впевненості у власних силах і збірна зуміє виконати поставлені перед нею завдання.
Тобто ця перемога додасть більше розкутості у діях гравцям нашої збірної?
Звичайно. Враховуючи те, що французи з англійцями зіграли у першому турі внічию, це піде нам тільки на плюс. Ми й перед цією грою поважали усіх суперників, а враховуючи те, що ми господарі Євро-2012, гадаю, Україна дасть бій усім: і французам, і англійцям.
Ти за амплуа захисник. А як оціниш дію захисної ланки збірної України у грі проти шведів?
Захисники зіграли добре, враховуючи те, що у складі Швеції є один із найкращих форвардів не лише Європи, а й світу, маю, на увазі Златана Ібрагімовіча. У нього був один момент, а в решта випадків, захист не дозволяв йому себе вільно почувати. Та й не лише захисники зіграли добре, уся команда зіграла класно.
Чи реально з тією грою, яку продемонструвала збірна України у грі зі шведами дійти до фіналу?
Гадаю, що Україна з групи повинна виходити. А далі все може трапитися. Те, про що ви питаєте є доволі реальним, враховуючи рівень гри, яку продемонструвала команда Блохіна у грі зі шведами. Чому б і ні?! Все реально.
Оцените этот материал:
Источник:
"Вголос"
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Steel (Алчевск)
Виталию благодарность за время проведенное в команде. Спасибо за все! Удачи и успехов в дальнейшей карьере и в жизни!
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 1
Steel (Алчевск)
Виталию благодарность за время проведенное в команде. Спасибо за все! Удачи и успехов в дальнейшей карьере и в жизни!
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус