Грисьо: Виробимо єдиний підхід у роботі обласних федерацій футболу

Грисьо: Виробимо єдиний підхід у роботі обласних федерацій футболу


Голова Комітету ФФУ з розвитку футболу в регіонах Ярослав Грисьо у розмові з прес-службою ФФУ розповів про серпневе засідання у Чернівцях, в якому взяли участь керівники 10 регіональних федерацій, зазначивши, що у найближчому майбутньому Комітет вирішуватиме нагальні питання аматорського та дитячого-юнацького футболу.

- Ярославе Антоновичу, 20-21 серпня у Чернівцях відбулось відкрите засідання Комітету з розвитку футболу в регіонах. В ньому взяли участь керівники 10 регіональних федерацій, а також перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко. Які у Вас залишились враження від зустрічі з представниками регіональних футбольних федерацій?

- Такі засідання потрібні, тому що, як показала нарада у Чернівцях, це вкрай необхідно для обласних федерацій футболу. Адже у нас достатньо проблем в аматорському та дитячо-юнацькому футболі. Звичайно, це не великі проблеми, тим більше, що час для їх вирішення у нас є. Ми обговорюємо ці проблеми, узагальнюємо ситуацію по кожному регіону.

У майбутньому ми ще проведемо нараду, на якій будуть представлені всі області України. Ми виробимо єдиний підхід у роботі обласних федерацій, візьмемо до відома, на що потрібно буде звернути увагу найближчим часом. Ми планомірно готуємо програму розвитку футболу в регіонах. Так що такі заходи надають нам додаткову інформацію для роздумів, щоб ми мали можливість розвивати аматорський та дитячо-юнацький футбол у країні.

- На останньому Виконкомі ФФУ було прийнято рішення щодо проведення майбутніх засідань Комітету у містах Східного, Центрального та Південного регіонів. Як просувається реалізація затвердженого членами Виконкому рішення?

- Ми зараз працюємо над цим питанням. Є дві думки, де провести наступне засідання − або у Харкові, або у Дніпропетровську. Наразі нам необхідно взяти до уваги думки голів цих областей і вибрати найбільш прийнятний варіант. Засідання відбудеться у районі 11-12 жовтня. Думаю, до кінця тижня Комітет буде знати всі нюанси проведення наступної наради, адже нам ще необхідно повідомити про наше рішення обласні федерації футболу.

- А як щодо проведення Всеукраїнської наради з питань розвитку дитячо-юнацького футболу, яка запланована на 28 листопада? Чи готується Комітет до цього заходу?

- Що стосується всеукраїнської наради з питань розвитку дитячо-юнацького футболу, то є ймовірність того, що вона відбудеться у Києві. Адже якщо ми проведемо засідання Комітету у Дніпропетровську, то східному регіону України вже навряд чи дадуть можливість організувати цей захід.

- Які питання будуть ключовими у порядку денному наступного засідання Комітету з розвитку футболу у регіонах, яке відбудеться у жовтні?

- Звичайно, питання аматорського та дитячого-юнацького футболу. Ми збираємося обговорити деякі питання з представниками Комітету масового футболу та Комітету юнацького футболу ФФУ, а після цього вже будемо з якимись певними планами готуватися до Всеукраїнської наради з питань розвитку дитячо-юнацького футболу.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус