Куцев: Результат був у наших руках, але ми втратили свій шанс


Головний тренер жіночої збірної прокоментував нічию з Італією

Куцев: Результат був у наших руках, але ми втратили свій шанс


Головний тренер національної збірної команди України Анатолій Куцев прокоментував домашню нічию зі збірною Італії з рахунком 2:2 і завершення боротьби у плей-офф кваліфікації КС-2015.

- У мене залишилось двояке враження від цієї гри. Команда повела у рахунку 2:0, у нас були реальні шанси на загальний успіх. Але сталося те, що сталося. Ми грали з однією з кращих команд світового футболу, які є постійними учасниками європейських та світових форумів. Ми не поступилися цій команді по грі. Збірна України виглядала гідно, результат був у наших руках, але, на жаль, ми втратили наш шанс. Наша команда прогресує протягом останніх років. Наразі вона демонструє те, щоїй під силу грати з будь-якою командою в Європі.

- Які причини того, що збірна України пропустила два м’ячі у другому таймі? Втома чи дефіцит концентрації?

- Коли гравци забили другий гол, вони ніби злякалися того, що зробили. Футболістки не зуміли зорієнтуватися, що робити далі – відійти у захист або продовжувати грати у свій футбол. Важко дорікати гравцям з цього приводу.

- Ви не очікували, що збірна України зможе забити два голи у ворота італійок і вибити з турнірного шляху настільки грізного суперника?

- Готувалися дуже серйозно до цього протистояння, аналізували їх гру. В Італії не поступилися ні в єдиноборствах, ні в гральних показниках. Дуже складно щось припускати з приводу того, як могла скластися гра за рахунку 2:0. Хтось, можливо, мобілізувався, а хтось трохи злякався цього рахунку. Команда виявилася не готова до того, що вона повела у грі з таким рахунком. Нам не вистачило сил в єдиноборствах, гравці підсіли у другому таймі - позначилася втома. Італія виглядала в кінці поєдинку мобільнішою. Діям деяких гравцем не вистачало свіжості. У нас були непогані епізоди, але не вистачало командної швидкості.

- Що буде зі збірною України далі? Ніхто не планує завершувати кар’єру? Чи планується зміна поколінь?

- За віковим показником у нас одна з найперспективніших команд в європейському футболі. У нашому колективі чудово поєднується досвід та молодість. Час розставить все по місцях.

- Чи будете Ви ставити завдання перед збірною потрапити до фінальної частини чемпіонату Європи?

- Я сказав гравцям після матчу, що нам немає кого боятися в Європі. Ми будемо ставити максимальні цілі на майбутнє. Формат чемпіонату Європи буде більш розширеним, дві команди виходитимуть із групи безпосередньо у фінальну частину. Своєю грою команда переконала всіх, що з усіма командами вона може грати на рівних і досягати позитивного результату.

- Як Ви розцінюєте останні п’ять хвилин матчу? Що можете сказати про епізод, в якому арбітр не призначив пенальті за гру рукою італійки у штрафному майданчику?

- Гравці побачили очевидний пенальті. За рахунку 3:2 інтрига у матчі могла загостритися до максимуму. Але щоб проходити такі команди у плей-офф, нам, мабуть, потрібно бути на голову вище за них.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
duk1 (Одесса)
Молодцы, девчонки, бились до последнего! Все мужчины Украины желают вам успехов в дальнейшем. Мы верим в вас!!! Слава Украине!!!
Ответить
1
0
Вернуться к новостям
Комментарии 1
duk1 (Одесса)
Молодцы, девчонки, бились до последнего! Все мужчины Украины желают вам успехов в дальнейшем. Мы верим в вас!!! Слава Украине!!!
Ответить
1
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус