Единоборства
Единоборства

Единоборства - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

Украина завоевала первую награду на ЧМ по женской борьбе. И потеряла ожидаемую. ВИДЕО


Олена Кремзер підтвердила свій клас

Украина завоевала первую награду на ЧМ по женской борьбе. И потеряла ожидаемую. ВИДЕО

Иван Вербицкий Автор UA-Футбол

Херсонська борчиня Олена Кремзер принесла збірній України першу нагороду на чемпіонаті світу з жіночої боротьби серед спортсменів, не старших 23-х років, який цими днями відбувається в румунській столиці Будапешті.

Юна українка повертається зі змагань різних рівнів без нагород вкрай рідко. Серед головних досягнень Кремзер - два титули чемпіонки світу серед кадетів, золото чемпіонатів Європи серед кадетів, юніорів і молоді. Торік Олена вигравала Київський міжнародний турнір, а цьогоріч Меморіал Яшар Доґу в Стамбулі серед дорослих.

Звісно, Кремзер їхала до Бухареста однією із фавориток вагової категорії до 59 кг і цей статус підтвердила.

Хоча ситуація могла скластися так, що турнірний шлях Олени міг припинитися після першої сутички проти індійки Анжалі, яка завершилася 2:2. Кремзер перемогла лише завдяки тому, що виконала результативну дію останньою.

У чвертьфіналі була така ж непроста перемога над Мадіною Бакберґеновою з Казахстану - 3:2.

У півфіналі Кремзер поступилася китаянці Ніньнінь Ронь - 2:7.

У сутичці за третє місце Олена не залишила шансів Алехандрі Ромеро з Мексики - 7:2.

Чемпіонкою у категорії до 59 кг стала Ґрейс Якоб Буллен з Норвегії, котра у фіналі перемогла Ніньнінь Ронь 5:2.

На жаль, не змогла виступити на цьому чемпіонаті, мабуть, головна надія збірної України - бронзова призерка недавньої дорослої світової першості Оксана Лівач (до 50 кг). Вона не вийшла на килим через травму.

Завтра українська команда ґарантовано поповнить скарбничку ще мінімум однією нагородою. У фіналі вагової категорії до 62 кг боротиметься бронзова призерка цьогорічного дорослого Євро Ілона Прокопевнюк. Правда, суперниця в неї надсерйозна - дворазова володарка Кубка світу і срібна призерка цьогорічного чемпіонату світу серед дорослих Юкако Каваї з Японії. На ЧС-2018 у Будапешті Юкако перемогла найтитулованішу з чинних українських борчинь Юлію Ткач.

Ще дві українки - Христина Береза (до 53 кг) та Ірина Коляденко (до 65 кг) - поборяться завтра за бронзу. Зберігає шанси пробитися до бронзового фіналу крізь втішні сутички Романа Вовчак (до 72 кг).

Нагадаємо, що розпочався чемпіонат світу з боротьби серед 23-х виступами представників греко-римського стилю. Українці здобули там дві нагороди - золото у Семена Новікова (до 87 кг) і бронза в Олександра Грушина (до 63 кг).

Завершиться чемпіонат у неділю. Останніми на румунські килими вийдуть представники вільного стилю.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус