ФФУ розслідує кримський інцидент


Учасниками подій стали журналісти телеканалу «Неаполь» та віце-президент ФК «ІгроСервіс» Андрій Бірюльов

ФФУ розслідує кримський інцидент


Федерація футболу України ініціює розслідування інциденту, що стався 12 жовтня 2007 року під час домашнього поєдинку сімферопольського «ІгроСервіса» та алчевської «Сталі» в турнірі колективів першої ліги. Учасниками подій стали журналісти кримського телеканалу «Неаполь» та віце-президент ФК «ІгроСервіс» Андрій Бірюльов.

Конфлікт на стадіоні

За повідомленнями регіональних ЗМІ, пан Бірюльов наказав клубній охороні безпідставно видворити зі стадіону знімальну групу «Неаполя» (офіційно акредитовану на матчі), супроводжуючи це порадою − більше ніколи не з’являтися на домашніх матчах «ІгроСервіса». «Скаржтеся хоч у ФФУ, хоч у ПФЛ, хоч Господу Богу, я тут господар − як скажу, так і буде», − цитують віце-президента кримського клубу місцеві журналісти.

Розгляд інциденту

До речі, після того, як в ефірі «Неаполя» з’явився сюжет про цей інцидент, Бірюльов звелів клубній прес-службі відібрати у журналістів телеканалу акредитації. «Ми, звісно, поки жодних висновків не робимо, однак неодмінно розглянемо цю конфліктну ситуацію відповідно до чинних норм футбольного законодавства», − заявив з цього приводу перший віце-президент ФФУ, член Юридичного комітету УЄФА Сергій Стороженко.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
hau (Simferopol)
ЛЕА (Симферополь) Радио ОБС
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 7
hau (Simferopol)
ЛЕА (Симферополь) Радио ОБС
Ответить
0
0
ЛЕА (Симферополь)
Lotos (Kiev) 27.10.07 01:28 че серьезно? от куда инфа?
Ответить
0
0
Гидромен (Одесса)
Николаевские болельщики! Заходите немедленно сюда - http://mfcnikolaev.4bb.ru/ Здесь теперь форум вашего клуба. Хватит уже обсуждать игры и команду в разных Интернет ресурсах о футболе и в "Николаевских новостях"! Теперь есть свой форум! Давайте, поактивничайте там сейчас, форуму нужны пользователи и сообщения, чтоб он остался жив и развился!
Ответить
0
0
Lotos (Kiev)
Да пи...с этот Бирюлев. Тренерам говорит, кого брать в команду, кого нет, вмешивается в тренировочный процесс, бабки недоплачивает молодым игрокам, а теперь еще и за журналистов принялся. Предлагаю ФФУ дисквалифицировать г-на Бирюлева ПОЖИЗНЕННО!!!
Ответить
0
0
Олексин (Новочорна)
Щкода, що з приводу цього іценденту коментів - майже нуль. Шкода, що ми, уболівальники, так байдуже ставимось до журналістів. До тих, хто дає нам, мабуть, головне в цьому світі - інформацію... Вибачте нас недолугих, (уболівальників) шановні журналісти...
Ответить
0
0
avs1959 (Sebastopol)
Чудила он на букву "м". Если бы не тележурналисты, никто бы не знал, что такое "Игро-сервис": то ли игровой автомат, то ли ремонтная мастерская игровых приставок.
Ответить
0
0
Hi-Tec (Днепр)
Ну-ну. Так вести себя со СМИ может только недалекий человек. Ему ж никакая "подписка" не поможет. Сдурел, что ли ... Можно считать, что он сам себя зарыл. Вне зависимости от причин, побудивших его на такой "креатифф".
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус