Виконком ФФУ: підсумки роботи та основні рішення

Виконком ФФУ: підсумки роботи та основні рішення


У вівторок, 25 вересня, в Будинку футболу відбулось чергове засідання Виконавчого комітету ФФУ. Перед його початком президент Федерації Анатолій Коньков вибачився перед членами Виконкому, що через погіршення стану здоров’я не зможе взяти участь у зборах, і передав ведення першому віце-президенту Анатолію Попову. На засіданні Виконавчого комітету було розглянуто низку питань та прийнято наступні рішення.

Про Президію ФФУ

Першим на порядку денному було питання про новий склад Президії ФФУ. Виконком скоротив кількість членів цього органу з 15 до 7 осіб − президента Федерації, двох перших віце-президентів, трьох віце-президентів та голови Всеукраїнської профспілки «Футбол України» − Ігоря Гатаулліна. Згідно зі Статутом ФФУ, до повноважень Президії належить розв'язання першочергових, надзвичайних та найскладніших питань, що виникли в діяльності ФФУ і потребують негайного або оперативного вирішення в період між засіданнями Виконавчого комітету. Рішення приймаються за принципом простої більшості. У спірних ситуаціях останнє слово залишається за президентом.

Про призначення голови комітету національних збірних та створення тренерської ради

Виконкомом було прийняте рішення затвердити відомого футболіста і тренера Михайла Фоменка головою комітету національних збірних команд ФФУ, а також призначити його керівником тренерської ради ФФУ. Цей відновлений орган буде займатись підбором тренерів для збірних та оцінювати їхню роботу.

Про оновлення повноважень комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань

Головою комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Федерації призначено Бухаленкова Сергія Олександровича. Крім того, цей підрозділ відтепер також буде виконувати функції, що раніше належали до компетенції комітету делегатів ФФУ, функціонування котрого наразі припинене. Оскільки діяльність його як окремого органу не була передбачена Статутом Федерації.

Про Цільову комплексну програму

Першому віце-президенту ФФУ Анатолію Попову доручено створити робочу групу і залучити найкращих фахівців та науковців для розробки Цільової комплексної програми розвитку футболу до 2016 року, тобто на час каденції нинішнього керівництва федерації.

Інші призначення

На Виконкомі було також затверджено кандидатуру голови комітету дитячо-юнацького футболу. Ним став Станіслав Кочубинський, відомий у минулому футболіст, який після завершення ігрової кар’єри присвятив себе дитячо-юнацькому спорту. Останніми роками він успішно очолює столичну ДЮСШ-15.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Falko (Велике Село)
Щось я дивлюся, Коньков ніяк від дня народження не відійде, все хворіє і хворіє.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 5
Falko (Велике Село)
Щось я дивлюся, Коньков ніяк від дня народження не відійде, все хворіє і хворіє.
Ответить
0
0
leoniddnipro (Днепропетровск)
Сраков начинает рулить!Коньков--свадебный генерал.
Ответить
2
0
КП (Київ)
опа!!! Знову Попов!!! Кукловод є, а куклу дома лишили!
Ответить
0
0
mizu (Южноукраїнськ)
Опять киевляне в сборной. Неужели в Донецке одни говоруны?
Ответить
0
0
odessey(Donetsk) (Донецк)
Киевляне киевлянам рознь. Фоменко достойный тренер. Я лично помню его победы над Барсой, работу в Борисфене, Металлисте, Таврии. Это тебе не Ребров. Мальчику нужно где-то набираться опыта. Или Калитвенцев тренировавший аж Закарпатье и его сразу в сборную U-19/ Так что геноцид по территориальному принципу устраивать не надо.
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус