Олег Лутков возглавит "Львов"?

Олег Лутков возглавит "Львов"?


Федерация футбола Львовщины взяла ФК "Львов" на свой баланс. Вчера на вечерней тренировке команды выяснились новые подробности относительно жизни перволигового клуба. Так, по словам председателя Федерации футбола Львовщины Ярослава Грисьо, клуб переходит в собственность структуры, которая будет искать для клуба новых инвесторов. Процесс передачи "Львова" находится на завершающей стадии.

Несмотря на то, что денег у клуба нет, как уверяет Грисьо, все же было сделано предложение Олегу Луткову принять клуб. Над ним экс-наставник запорожского "Металлурга" пока думает.

Ну и главная новость. Команда планирует вскоре вернуться в родной город. Матч, который состоится в воскресенье против "Буковины", похоже, станет для горожан последним в Добромиле. Уже следующую домашнюю игру "Львов" планирует провести на стадионе СКА. О дальнейших планах новое руководство клуба пока не распространяет информацию.

Оцените этот материал:
Источник:
Футбол24
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
romolga55 (modena)
дербі-змагання,вияв сильнішого.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 30
romolga55 (modena)
дербі-змагання,вияв сильнішого.
Ответить
0
0
olboyko (Lviv)
dmutro 1984 tu 4asom ne Duminskuj?))))ja raduj wo lviv zberezyt\'....jakum vin byde nadali pokaze 4as..
Ответить
0
0
16 сектор (Львів)
цікаво як це на балансі Федерації футболу Львівщини?... Це як Динамо на балансі ФФУ? :)))
Ответить
0
0
partizal (Lviv)
Всеукраїнське дербі — між клубами «Динамо» та «Шахтар». Київ — між командами «Динамо», «Оболонь» та «Арсенал». Дніпровське дербі — між командами «Дніпро» та «Металург» (Запоріжжя). Донецьк, Україна — між клубами ««Металург» (Донецьк)» та «Шахтар». Дніпропетровська область, Україна — між командами «Дніпро» та «Кривбас». Львів — між командами «Карпати» та ФК «Львів». Кіровоградська область — між колективами «Зірка» (Кіровоград) та ПФК «Олександрія». Галицько-волинське дербі — між командами «Карпати» (Львів) та «Волинь» (Луцьк) Південне — між колективами МФК «Миколаїв» та «Чорноморець» (Одеса), ФК «Кристал».
Ответить
0
0
partizal (Lviv)
Дербі — спортивний поєдинок між командами з одного міста чи одного регіону, зазвичай відрізняється особливою запеклістю й принциповістю
Ответить
0
0
romolga55 (modena)
дерби!!!а переведіть це слово на українську мову і відпаде потреба в безглуздній дескусії
Ответить
0
0
romolga55 (modena)
Львів і мав би грати у Львові.те що федерація зацікавлена в двох командах від львову вже добре,адже був час коли сяхо був проти появи другої команди.і яка різниця хто вкладає гроші,чи було б краще як би ті гроші вкладались в іншій країні?
Ответить
0
0
SHUSHA (Запорожье)
Да мужики... Удачи вам с Лутковым. \"Спец\" он еще тот... Он вас до аматоров доведет. Надеюсь что ошибаюсь.
Ответить
0
0
Пармалат (Львiв)
тренера дiзнались... тепер залишилось фамiлiю спонсора дочекатись...
Ответить
0
0
moderator
vus (L\\\'viv) 24.09.11 10:55 Singapore (F.C. Lviv) 24.09.11 10:58 raul30 (Александрия) 24.09.11 14:03 Заблокированы. В случае возникновения каких-либо вопросов по поводу блокировки, обращаться на модераторскую почту (адрес - в разделе "О проекте")
Ответить
0
0
raul30 (Александрия)
Так що очечко можете вже жим-жим !!! Singapore (F.C. Lviv) 24.09.11 10:58 может у кого и очечко играет, но у тебя я так понимаю уже очечко уже приготовлено для Бори Колеса, видать уже и подмыл его и гидроколонотерапию ему сделал что бы данецким было приятно таким как ты, туда пихать)))
Ответить
0
0
raul30 (Александрия)
Тоді буде справжнє дербі і я дуже цього хочу, а сидіти поливати г... в інтернеті це на мою думку нецікаво Криміналіст (Львів) 24.09.11 10:29 о каком дерби идёт речь?? Кто его придумал, никогда не будет во Львове настоящего дерби так как это к примеру в Москве, Милане, Мадриде и т.п. А у нас это пародия на дерби, в котором кучка малолеток проявляет или пытается доказать в первую очередь самим себе, свою состоятельность. ФК Львов не имея настоящего покровителя никогда не станет второй силой во Львове, а то привык этот неудачник Киндзерский жить на всём готовом и за чужой счёт и пиариться выдавая чужие заслуги за свои. Во Львове была, есть и надеюсь будет только одна команда имя которой - Карпаты!
Ответить
0
0
schurigor (Zaporishya)
Он ещё ДУМАЕТ! С ним МЗ дважды вылетал с премьер лиги... думай Львов!
Ответить
0
0
Antropofag (Msto Leva)
Проводиться ревізія в пеклі. Проходить чорт-ревізор біля ями з донецькими, охорони багато. Проходить біля ями з киянами охорони достатньо, але трохи менше, чим в донецьких. Йде біля львівян і жодного охоронця. Питається чому львівян ніхто не охороняє, на що йому відповідають, так в них тільки хтось намагається вилізти свої ж назад в яму тягнуть.
Ответить
0
0
maxart (СИМФЕРОПОЛЬ)
гуцулы языки \"чешут\" :)
Ответить
0
0
vus (L\\\'viv)
http://pfl.ua/football_news.php?readmore=5400 Грисьо прийняв клуб офіційно
Ответить
0
0
Криміналіст (Львів)
Ну що ви тут почали! Ще нічого нікому невідомо. По крайній мірі якщо фк Львів вижеве, то 100% стане львівською командою. По-друге чим погано мати дві команди? Тут головне щоб обидві були конкурентноспроможними і не залежали одна від одної. Я наприклад завжди буду вболівати за Карпати, а в дербі (якщо таке буде) з подвійною мотивацією, але це не означає що я маю бажати фк Львову зникнення з лиця землі і т.п.
Ответить
0
0
Singapore (F.C. Lviv)
Dmytro1984 (Львів) 24.09.11 10:39 Якщо Колесніков візьме клуб, у Львові лишиться одна команда - \"ЛЬВІВ\". Калпати будуть зметені з історії навічно, ніхто і не згадає, що така ганебна совкова сільмашівська каманда тут дихала на ладан. Розправа для кала буде жорсткою і швидкою за всі вчинені злодіяння. Так що очечко можете вже жим-жим !!!
Ответить
0
0
vus (L\\\'viv)
От інтерв\"ю Грися. Поки що інвесторів жодних немає http://football24.ua/home/showSingleNews.do?griso_...
Ответить
0
0
vus (L\\\'viv)
Dmytro1984 (Львів) 24.09.11 10:39 Ущербні карпати - взагалі прибиток дніпропетровського клану, в якому відмиває гроші каломойський. Наступного літа вітаєм кал в 1 лізі! Велкам! Так що ротік оф
Ответить
0
0
zeny (Запорожье)
Опыт у него конечно имеется,но слаб как стратег и поставить игру не в состоянии.Для первой лиги пойдет.
Ответить
0
0
Dmytro1984 (Львів)
Тільки не треба тут відмазок строчити!!! Лягли під данєцких визнайте і сидіть тихо!!!
Ответить
0
0
Dmytro1984 (Львів)
вчи мат часть вчи історію. яке дербі? стрийсько-львівське? кіндер тільки і шукає,як нажитись на чужих грошах...от нарешті йому це вдається. дербі з орендованих гравців проти Карпат?
Ответить
0
0
Криміналіст (Львів)
Dmytro1984 (Львів) -------------------------------------------------- Ну ти даєш! Практично сам з собою на гілці розмовляєш. Там де пишуть про Карпати ти стільки повідомлень не залишаєш. Щодо власників, то я точно знаю, що ще нічого не відомо хто буде і чи буде взагалі. Щодо данєцкіх, то на жаль в наш час приблизно 60-70% великого бізнесу сконцентровано в їх руках і звідси відповідно такий же процент команд так чи інакше з ними пов\'язаний. Я наприклад нічого не маю проти щоб фк Львів жив і грав у Львові в ПЛ. Тоді буде справжнє дербі і я дуже цього хочу, а сидіти поливати г... в інтернеті це на мою думку нецікаво
Ответить
0
0
Конфуцій (Львів)
Може нехай Федерація футболу Львівщини і мене візьме на свій баланс? Щодо Луткова - як тренер воротарів хороший, як головний - сумнівно. Але, тут особливо обирати не доводиться.
Ответить
0
0
purolator1 (Запорожье)
Известный \"специалист\". Он вас во вторую лигу выведет.
Ответить
0
0
Dmytro1984 (Львів)
аля добромильський іллічьовєц :)
Ответить
0
0
Dmytro1984 (Львів)
Тепер чекаємо гравців шахтєра і інших у стрийчан :) ждємс продовження позору :) головне тепер пригадуйте те все,що ви писали про Карпати, Дима, ахмєтова...тепер це вам це дуже і дуже близьке тепер ви є самими учасниками того всього :) ржу нємагу...то ж треба так вляпатись в те,що самі називали поганим :)
Ответить
0
0
Dizi 62 (мариуполь)
...
Ответить
0
0
Dmytro1984 (Львів)
Лягли стрийчани під данєцкіх...а пригадую,як вони потикали тому,що Дим зкентувався з Ахмєтовим,а самі? Продались... прошу те все,що ви виписували писати тепер про себе адже вами керуватимуть данєцкі \"українці\" :) хахахаха
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус