Василь Рац: "Динамо" дійшло до межі, нижче якої не можна опускатися

Василь Рац: "Динамо"  дійшло до межі, нижче якої не можна опускатися


Колишній гравець київського "Динамо" Василь Рац поділився власною думкою відносно найближчих матчів українських команд у єврокубках.

- Василю Карловичу, у матчі "Шахтар" - МЮ" кому віддаєте перевагу?

- Великою перевагою "Шахтаря" є рідні стіни. Останні ігри "гірники" проводять не найкраще. У донеччан ще не налагоджена гра, втрата двох гравців виявилася дуже відчутною. Новобранці наразі не можуть показати того, чого від них очікують. Не все гаразд і в "Манчестер Юнайтед", останні два матчі ця команда програла. Не знаю, як варто реагувати на це уболівальникам "Шахтаря". Адже як відомо, поранений лев дуже небезпечний. Сподіваюся, що донеччанам вдасться показати у цьому матчі свою найкращу гру. Принаймні, хочеться вірити, що "Шахтар" не програє.

- "Чорноморець" в четвер гратиме із ПСВ. Одеситам до снаги перемогти цього суперника?

- Матч із "Дніпром" засвідчив, що "Чорноморець" не збавляє обертів. На початку чемпіонату багато хто думав, що одесити довго не зможуть показувати хорошу гру. Адже у Романа Григорчука немає довгої лави запасних. Тим не менш, "Чорноморець" продовжує показувати пристойний футбол. Думаю, із Ейндховеном "моряки" покажуть достойну гру і не програють.

- У "Дніпра", в порівняні із іншими опонентами наших клубів в Лізі Європи, найсерйозніший суперник – "Фіорентина"?

- Так, погоджуюся. На "Дніпро" чекає непросте випробування. Дніпропетровці останні роки гірше грають весною, восени вони ж в ударі. Зараз дніпропетровці непогано виглядають, але і "Фіорентина" сильна команда. Буде непросто, усе залежить від того, як піде гра у "Дніпра", потенціал в команди є і його потрібно використовувати.

- Ще кілька років тому уболівальники "Динамо" особливо б не хвилювалися за свою команду у матчі із австрійським "Рапідом". Немає у вас відчуття, що зараз і ця команда може створити чимало проблем для "динамівців"?

- Можливо ви і праві. Ще у мої часи "Динамо" в єврокубках у гостях обігрувало "Рапід" з рахунком 4:1. У порівняні з тим часом, "Рапід" явно став слабшим. Попри останні матчі "Динамо", кияни зобов’язані перемагати цього суперника. Іншого виходу у них немає. У випадку невдачі в киян можуть бути проблеми. Треба щоби гравці із розуміння віднеслися до цього матчу і виклалися на полі на сто відсотків.

- "Динамо" також було зобов’язане перемагати і "Генк", але не склалося…

- "Динамо" справді зобов’язане розбиратися із такими суперниками. Не вистачало ще, щоби після "Генка" кияни "Рапіду" програли. Це буде величезний провал. У "Динамо" хороший підбір гравців. А те, що у них немає зіграності, ще не означає, що австрійцям можна програти. Просто потрібно зібратися і якісно виконати свою роботу. Інакше будуть проблеми.

- Що маєте на увазі?

- Уболівальники і так невдоволені грою "Динамо". Ніхто нею не задоволений. Існують певні межі, нижче яких не можна опускатися. Ось "Динамо" і дійшло такої межі.

Оцените этот материал:
Источник:
football24.ua
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Realexandro (Kharkov)
Раньше казалось, что и до этой "межі" нельзя опускаться. Ко всему привыкаешь. А ещё один бородатый сказал очень давно, что бытиё определяет сознание...
Ответить
3
0
Вернуться к новостям
Комментарии 12
Realexandro (Kharkov)
Раньше казалось, что и до этой "межі" нельзя опускаться. Ко всему привыкаешь. А ещё один бородатый сказал очень давно, что бытиё определяет сознание...
Ответить
3
0
bajlo47@bk.ru (мелитополь)
Спасибо Ласло Карлович.Всем понятно,что Вы всего о чём думаете сказать не можете ,но все беды сейчас от безграмотной работы Блохина,а мужества у него отсутствует,чтобы извинится и уйти.
Ответить
1
0
der Stahlarbeiter (}{APKIB)
[quote datetime=" 01.10.2013 17:42 " author="AntinBandera (Leopolis)"] " [quote datetime="01.10.2013 17:15" author="Hi-Tec (Днепр)"]" лет восемь"[/quote] Ще б непогано було, якби якийсь Ліверпуль захотів Тейшейру, а якась Баварія - Ракицького і щоб ніхто не захотів Луїса Адріано :) " [/quote]Убил, про Луиса Адриано! LOL! :D
Ответить
3
0
AntinBandera (Leopolis)
[quote datetime=" 01.10.2013 17:15 " author="Hi-Tec (Днепр)"] " лет восемь" [/quote]Я думаю, якщо Шрек перестане шкідництвом займатися (а він ніби виправляється), то ми чемпіонство швидше візьмемо ;)
Ще б непогано було, якби якийсь Ліверпуль захотів Тейшейру, а якась Баварія - Ракицького і щоб ніхто не захотів Луїса Адріано :)
А з Металістом і Чорноморцем ми вже якось повоюємо :)
Ответить
4
2
Веселый Рыкун (редактирую профиль)
Ога,особенно с Металлистом вы абалденно воюете)))Да и с Черноморцем навоевали)))Вояки)))
П.С.По сабжу.А че это ниже нельзя?Там еще одиннадцать команд,места еще хватит.Присоединяйтесь.
Ответить
1
2
Северин (Донецк )
Який підступний план!!!
Моссад нервово скубе пєйси від заздрощів )))
Ответить
2
1
beat (Гепа-сити)
Дайте тренеру спокойно работать!
Ответить
4
5
igor161070 (николаев)
а вам станет легче;?рацу спасибо прав на все 100
Ответить
5
0
Hi-Tec (Днепр)
[quote datetime=" 01.10.2013 17:08 " author="AntinBandera (Leopolis)"] " Не те, що можна - треба!Хай Блохін експериментує, будує команду - дайте людині кілька років попрацювати!" [/quote] Я думаю, лет восемь ...
Ответить
5
3
AntinBandera (Leopolis)

Не те, що можна - треба!
Хай Блохін експериментує, будує команду - дайте людині кілька років попрацювати!
Ответить
8
4
Hi-Tec (Днепр)
Можно, Вася. Можно! Я в этом плане - оптимист!
Ответить
9
5
Dimarick (Харьков)
Всегда уважал Василия как игрока и человека!Респект!
Ответить
9
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус